free download 78 travel guides written by experts

StampileOnline.ro are un nou design si o gama variata de produse pentru birou

ŞtampileOnline.ro are un nou design şi oferă de acum o gamă adaptată nevoilor şi cerintelor companiilor şi oamenilor de afaceri şi care constă în produse de papetărie ale unor branduri de renume, produse Trodat şi servicii de gravură. Firmele găsesc aşadar adunate într-un singur loc produsele necesare în activitatea lor de zi cu zi. Vizitatorii găsesc pe site, în afară de ştampile şi accesorii de birou, instrumente de scris, hârtie Xerox, sisteme de arhivare şi organizare pentru a păstra ordine în documente.

“De peste 5 ani ŞtampileOnline.ro s-a consacrat ca furnizor de ştampile Trodat de calitate. Clienţii noştri deţin afaceri care au însă nevoie de mai multe produse pentru birou, astfel că încet-încet am început să ne dezvoltăm şi să furnizăm şi alte tipuri de produse adaptându-ne astfel cerinţelor pieţei” a declarat Florin Pantelimon, Director general Rubin 2000, companie care deţine site-ul ŞtampileOnline.ro. „Am ales produse de cea mai bună calitate de la furnizori de renume internaţional şi am ajuns să oferim astfel accesorii de birou, instrumente de scris, hârtie pentru copiatoare şi imprimante, sisteme de arhivare pentru documente, pungi cadou şi altele. Cu ocazia lansării noului design pentru ŞtampileOnline.ro am inclus în oferta online toate gamele de produse pe care le oferim.”

Personalizarea ştampilelor dorite se realizează rapid pe site. Pentru fiecare model utilizatorii introduc în câmpurile disponibile în funcţie de model, textul care va fi înscris pe ştampila dorită având posibilitatea de a alege fontul dintre cele disponibile. Simplu, rapid şi uşor.

Noile game de produse sunt atent structurate astfel încât vizitatorii să găsească rapid produsele dorite. Astfel, categoria „accesorii birou” include agrafe, capse, cuttere, foarfece, lipici şi benzi adezive, iar la „arhivare şi organizare” se găsesc caiete mecanice, dosare şi bibliorafturi. Diverse tipuri de markere şi pixuri sunt incluse în cadrul categoriei instrumente de scris, celelalte categorii incluzând produsele menţionate în nume: pungi cadou, gravură, hârtie pentru copiator. Ştampilele au fost de asemenea organizate în cadrul unei categorii care include: accesorii, cleşti pentru timbru sec, înseriatoare, ştampile cu set de litere şi ştampile cu amprentă.

Noul design al ŞtampileOnline.ro s-a orientat spre a oferi utilizatorilor o experienţă plăcută şi uşurinţă în navigare. Întreg procesul de comandă este de asemenea foarte simplu, venind astfel în întâmpinarea nevoilor companiilor de a rezolva totul cât mai rapid şi uşor cu putinţă. Produsele sunt livrate la nivel naţional imediat din stoc prin curier.

Site-ul va continua să aibă o ofertă specială pentru fiecare lună în parte. În luna octombrie orice ştampilă din gama Trodat Printy 4.0 (modele 4911, 4912, 4913) achiziţionată vine cu un capac de protecţie cadou. Ştampila Printy 4.0 este una din cele mai mici ştampile autotuşante din lume.

Toţi fanii StampileOnline.ro de pe Facebook beneficiază de o reducere de 10%.

Pentru cantităţi mai mari pentru oricare din produsele de pe site puteţi obţine un preţ mai avantajos, astfel că sunteţi invitaţi să solicitaţi oferte trimiţând un e-mail la office@stampileonline.ro .

StampileOnline.ro comercializează ştampile Trodat. Pentru a vă putea crea, personaliza şi comanda ştampile trebuie doar să vă faceţi rapid un cont pe site şi apoi puteţi alege unul din zecile de modele de ştampile disponibile şi să compuneţi, după cum doriţi, macheta ştampilei. ŞtampileOnline.ro oferă de asemenea accesorii de birou, instrumente de scris, hârtie Xerox, pungi cadou sisteme de arhivare şi organizare pentru a păstra ordine în documente şi servicii de gravură.

Bucuresti, 23.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *