free download 78 travel guides written by experts

Stampilele multicolore impresioneaza clientii si partenerii

Toate organizaţiile şi, desigur, toate persoanele fizice autorizate îşi pot face ştampile multicolore de la Stampileonline.ro. Absolut orice model de pe site, indiferent de dimensiune, poate fi transformat într-o ştampilă multicoloră.

Culoarea face parte din viaţă şi aproape oricine este atras de culori. O ştampilă personalizată cu logo sau simboluri sau care să aibă scrisul în culori diferite va atrage atenţia. Da, este posibil şi accesibil! Orice model, orice mărime a ştampilei şi oricâte culori – nu trebuie decât să se aleagă modelul de ştampilă dorit de pe Stampileonline.ro şi să se specifice într-un email trimis pe adresa office@stampileonline.ro culorile dorite.

Se poate alege ca numele să fie scris cu o anumită culoare. Se poate opta pentru inserarea logo-ului în cadrul ştampilei. Se pot pune anumite simboluri sau se poate scrie textul de pe ştampilă cu mai mult de o culoare pentru un impact maxim. Alegerea aparţine celui care creează şi comandă ştampila şi doar imaginaţia (sau nevoile de afaceri) impun limite.

Pentru personalizarea ştampilelor sunt disponibile 16 culori! Oricine poate alege una sau mai multe culori pentru o ştampilă personalizată!

De ce amprentă multicoloră pentru o ştampilă?

  • (şi) cu ştampila multicoloră se face diferenţierea faţă de concurenţă;
  • se pot integra logoul şi/sau anumite simboluri direct în cadrul ştampilei;
  • sunt puse la dispoziţie o mare varietate de culori din care poti sa alegi;
  • orice comandă se face uşor şi rapid online;
  • se pot comanda oricând la ŞtampileOnline.ro tuşuri identice pentru ştampila ta.

Cum se procedează? Foarte simplu: se intră pe site, se alege modelul dorit de ştampilă //www.stampileonline.ro/stamps/controller?action=browse şi apoi se face comanda. De asemenea se trimite şi un email pe adresa office@stampileonline.ro în care se specifică ce se doreşte să mai includă acea ştampilă şi se trimit poza/imaginile şi precizările legate de culori. ŞtampileOnline.ro face apoi macheta, aceasta este trimisă spre aprobare (BT), iar după plată ştampila este expediată gratuit prin curier. Comod, simplu şi rapid. Şi, mai ales, de impact!

În plus, siteul aduce şi o ofertă specială în fiecare lună. În noiembrie la orice ştampila comandată ŞtampileOnline.ro oferă cadou un flacon de tuş TRODAT. De asemenea, la orice pachet Power Box 46030 sau Power Box 46025 ŞtampileOnline.ro oferă cadou două flacoane de tuş TRODAT . Profita acum! Pentru un număr mai mare de ştampile puteţi beneficia de reduceri astfel că sunteţi invitaţi să solicitaţi oferte trimiţând un e-mail la office@stampileonline.ro .

StampileOnline.ro comercializează ştampile Trodat. Pentru a vă putea crea, personaliza şi comanda ştampile trebuie doar să vă faceţi rapid un cont pe site şi apoi puteţi alege unul din zecile de modele de ştampile disponibile şi să compuneţi, după cum doriţi, macheta ştampilei. ŞtampileOnline.ro este primul site de la noi şi printre puţinele din România unde vă puteţi comanda ştampile cu posibilitatea previzualizării machetei în timpul redactării. Acesta este un avantaj întrucat utilizatorii deţin controlul complet asupra produsului finit şi au posibilitatea de a face modificări până când ştampila se potriveşte cu ceea ce îşi doresc.

Vă aşteptam pe site! //www.stampileonline.ro/stamps/controller?action=login

Bucuresti, 28.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *