free download 78 travel guides written by experts

Stagiunea TEATRU ÎN TVR continuă

Din 1 iunie grădina TVR a devenit spațiu de spectacol pentru teatre, actori și publicul lor.

Programul TEATRU ÎN TVR continuă cu o premieră în stagiunea noastră: „Visul unei nopți de vară” de W. Shakespeare, producție UNATC 2016, duminică 26 iunie, la ora 20.30.


VISUL UNEI NOPȚI DE VARĂ
de William Shakespeare
Traducere: Nina Cassian
spectacol de licență al studenților coordonați de prof. univ. dr. Adrian Titieni

Distribuția:
Tezeu: Alexandru Banciu
Filostrat: Stefan Eparu
Hipolita: Alina Mihut
Egeu: Denis Hanganu
Hermia: Bianca Cuculici
Lisander: Andrei Bibire
Demetrius: Alexandru Catanoiu
Helena: Ana Cretu
Oberon: Codrin Boldea
Puc: Andrei Redinciuc
Titania: Oana Predescu
Zana: Alina Mihut(zane: Ioana Nichita/Narcisa Mitroi)
Fundulea: Matei Arvunescu
Chitra: Voicu Aanitei
Suflete: Adrian Piciorea
Flamanzila: Alexandru Cuibus
Botrgros: Alexandru Beteringhe
Cuibarica: Mihai Dulea

Scenografie: Alfred MIHAILOVICI
Creație lumini: Mihai MITREA

Un spectacol „cu de toate”. Shakespeare ne-a dăruit ingredientul de bază, dragostea, iar noi am adăugat condimente specifice: dramă, comedie, dezechilbru cosmic, supranatural și, nu în ultimul rând, o galerie de personaje diverse și originale.

Dacă acestei rețete îi adăugăm și pe proaspăt absolvenții anului III de la secția de Actorie a UNATC-ului, peisajul culinar este complet și se poate asezona cu orice emoție preexistentă.

Un spectacol unde lumile, emoțiile și conflictele sunt întrețesute atât de bine, încât cuprind spectatorul și-l fac să simtă că e integrat acestei suite de întâmplări fantastice.

Atenție, totuşi, la apariția fenomenului de evadare din universul concret! Își face apariția destul de repede. Nu vă speriați! Este inofensiv și prietenos.
Durata: 2 h si 40 min

La aproape 6 decenii de la difuzarea primului spectacol de teatru tv, Televiziunea Română a lansat stagiunea “Teatru în TVR”.

Proiectul vine în spiritul unei tradiţii prin care televiziunea publică a promovat teatrul pe micile ecrane şi continuă, în ciuda problemelor financiare, prin Casa de Producţie TVR, să producă şi să difuzeze adaptări tv.

La acest spectacol accesul publicului se face în baza invitaţiilor disponibile începând cu ora 19.30 la casa amenajată în strada Pangrati nr. 8-10.  

Accesul publicului în TVR, se face începând cu ora 20:00.

Accesul la spectacol este permis doar pe baza invitației care trebuie prezentată la intrarea Pangratti, în format tipărit și pe baza buletinului / cărții de identitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *