free download 78 travel guides written by experts

“Stagiunea Permanentelor Frumuseti”

Incepand cu luna septembrie, maestrul Tudor Gheorghe ne ofera:

“Stagiunea Permanentelor Frumuseti”

“Stagiunea Permanentelor Frumuseti”… Acesta este numele surprizei pe care maestrul Tudor Gheorghe a pregatit-o cu drag si minutiozitate celor care stiu sa aprecieze arta spectacolului si sunt “elevi” nelipsiti de la lectia de cultura pe care maestrul le-o ofera cu ocazia fiecarei reprezentatii.

Primul ciclu de spectacole, “Anotimpurile Mele VARA-TOAMNA 2009” isi va deschide portile pe data de 29 septembrie, incepand cu ora 19.00, pe scena Salii Mici a Palatului si va oferi momente de reale inaltare spirituala prin intermediul unor spectacole inegalabile in care sute de melodii si zeci de poezii semnate de mari poeti ai culturii romanesti, vor atesta (ca de fiecare data) virtuozitatea creatiei artistice a fenomenului cultural numit Tudor Gheorghe.

Pe parcusul unui an de zile, maestrul va fi calauza noastra intr-o lume magnifica, pura si suava, purtandu-ne pe aripile culturii catre cele mai de pret comori ale neamului nostru prin intermediul acestei premiere, greu de incadrat in orice matrice existenta.

In cadrul reprezentatiei de pe 29 septembrie, alaturi de maestru vor evolua orchestra si corul teatrului liric “Elena Teodorini” din Craiova, sub bagheta dirijorului Marius Hristescu, ce va oferi un plus de valoare textelor muzicale pe care acest trubadur inepuizabil le va turna in tiparul poetic in timpul spectacolului.

Stagiunea marcheaza si celebrarea a doua evenimente extrem de semnificative pentru cariera maestrului, marcand implinirea a 40 de ani de cand a iesit la rampa cu primul sau recital, “Menestrel la curtile dorului” si aniversarea a 10 ani de la primul sau concert simfonic alaturi de orchestra dirijorului Marius Hristescu prin seria de spectacole “Anotimpurile poeziei romanesti”. El insusi un menestrel, artistul stie sa iubeasca, sa pastreze si sa daruiasca aceste frumoase povesti ale neamului romanesc, tuturor celor care doresc sa le primeasca, sa le simta si sa le duca peste veacuri.

Biletele pentru spectacolul de pe data de 29 septembrie cuprins in “Stagiunea Permanentelor Frumuseti” au fost puse deja in vanzare de agentia VreauBilet, organizatoare a evenimentului. Fiind un spectacol cu locuri limitate, sfatuim amatorii acestui gen muzical neincadrat in niciunul dintre tiparele existente sa se grabeasca sa-si achizitioneze biletele.

Va anuntam ca pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc astfel: V.I.P. – 200 RON; Cat. I – 170 RON, iar biletele se gasesc la standul Vreau Bilet din Magazinul Unirea Shopping Center – etaj 2 (aripa din intrarea Calarasi), Sala Mica a Palatului, magazinul Ligia F (Pache Protopopescu nr. 23), Eventim in reteaua Germanos si online pe site-urile www.blt.ro, www.bilete.ro,www.ticketstore.ro si www. vreaubilet.ro.

Bucuresti, 30.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *