free download 78 travel guides written by experts

Stagiunea estivală „Teatru în TVR”

Spectacolele programate între 8–18 septembrie 2016

Joi, 8 septembrie, ora 20.00
Teatrul Luni de la Green Hours

Concert “Antak”
Miruna Maria – voce
Ingrid Isabelle – pian, voce
Anca Sîrbu – ghitară, voce

Miruna Maria este o foarte tânără voce, care izbucnește în muzica românească de calitate, interpretând și jucându-se atât cu standarde jazz, cât și cu piese cunoscute de la The Beatles, sau Pink Floyd și interferându-și programul cu creații originale.

Împreună cu 2 tinere muziciene, la fel de talentate, care își îmbină vocile armonios cu pianul, respectiv ghitara, Miruna Maria formează grupul Antaki – o propunere interesantă și de neratat de fusion, cu influențe predominante de rock progresiv, dar și cu un touch de jazz și pop.

Veniți să vă bucurați de o formulă încă rară la ora aceasta pe scena muzicală de valoare României!

Muzică:
https://www.facebook.com/sibiujazz/videos/10154373352424734/

Antaki, la concursul ‪#‎SibiuJazz‬ 2016.
Concertul integral, se poate vizualiza:
//livestream.com/Romania-Live-Events/SibiuJazz2016
https://soundcloud.com/anca-maria-sirbu/come-into-my-head-antaki

Intrare:
– 15 de lei/pers. (achitat la sediul Green Hours, de luni până vineri, între orele 11.00-18.00)
SAU
– 20 de lei (achitat în ziua evenimentului)
rezervări:
# ideal din timp – pe concerte@greenhours.ro (cf. în max. 48 ore)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L–V: 11–18)
Biletele se pot achiziționa și de la casa amenajată la intrarea în TVR, din strada Pangrati
nr. 8 – 10, începând cu ora 19.00.

Vineri, 9 septembrie, ora 20.30
Asociația Culturală Spectaculis
“Huevos Congelados” noua piesă a Rucsandrei Popa

HUEVOS CONGELADOS este o tragicomedie în patru personaje pe tema infertilității, după un text de Rucsandra Pop, care îi are în distribuție pe Adriana Titieni, Maria Radu, Grațiela Bădescu și Aron Alexandru Lucian. HUEVOS CONGELADOS abordează un subiect tabuu în România – infertilitatea.

În timpul unei curse de avion pe ruta Barcelona – București, trei femei încep să discute zgomotos pe chestiuni foarte intime. Deși nu au aceeași vârstă, iar experiențele de viață sunt diferite, cele trei femei află că au trei lucruri în comun: au același nume – Maria, niciuna dintre ele nu are o relație de cuplu sănătoasă și nu au copii, cu toate că își doresc acest lucru.

Spectacolul este co-produs de Hydra Society, Teatrul Lorgean și Compania de Teatru Become. Pe lângă fonduri AFCN, proiectul a fost finanţat și din donații private, strânse în cadrul evenimentului de fundraising ArtParenting. Hydra Society este un organism cultural cu mai multe capete, care promovează creația contemporană, teatrul independent și spiritul colaborativ.

Muzica a fost realizată de Ovidiu Savu, iar decorul de Adrian Gabor.

Adriana Titieni, interpreta rolului Maria Melinda, a mai jucat și rolurile Ofelia în „Hamlet” în regia lui Liviu Ciulei, respectiv Hypermnesta-Amymone în “Danaidele”, în regia lui Silviu Purcărete. Adriana Titinei a jucat și în serialele de televiziune “În familie”, “La urgență” sau “Tineri pentru tineri”.

Maria Radu, interpreta rolului Maria Isabela, este cunoscută publicului bucureștean datorită rolurilor Roberta Mama din piesa “Jaques sau Supunerea” (Eugen Ionesco) sau al Violei din piesa “A douăsprezecea noapte” (William Shakespeare), ambele în regia lui Gelu Colceag. A mai interpretat rolurile Lidia din “Copiii unui Dumnezeu mai mic” (Mark Medoff), în regia lui Cristian Theodor Popescu, respectiv Tombi în piesa “Demonul Roșu”.

Grațiela Bădescu a absolvit Masterul de Artă Teatrală la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică din București și a jucat, până în prezent, în peste 20 de spectacole în teatre de stat din București și din țară. Grațiela este un promotor al teatrului independent, atât prin producțiile în care a jucat în cadrul Teatrului Lorgean – piesa “Oracol”, scrisă de Rucsandra Pop și performing-ul “New Media – My Friend”, găzduit în București de Muzeul Național de Artă Contemporană, dar și prin implicarea în organizarea mai multor festivaluri de teatru independent.

Aron Alexandru Lucian, interpretul rolului stewardului, a absolvit Specializarea Actorie din cadrul Facultății de Teatru și Televiziune din Cluj-Napoca și Masterul la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică din București. Actorul a jucat în nenumărate spectacole și proiecte independente de teatru la Cluj-Napoca și Târgu-Mureș. Pe scena Teatrului I.D. Sîrbu din Petroșani a interpretat, rolul lui Lysander în piesa “Visul unei nopți de vară”, în regia lui Gelu Badea și rolul lui Zeko, în spectacolul “Cu sufletul nu e de glumit”, în regia lui Sorin Militaru.

După 2010, Hydra Society și-a unit forțele cu Teatrul Lorgean, care a produs și găzduit mai multe spectacole ale Rucsandrei Pop, unul dintre fondatorii organizației.
HUEVOS CONGELADOS este al patrulea spectacol scris și produs de Rucsandra Pop, celelalte trei – “Gărgăland”, “Oracol” și “Talk to the Bomb” fiind jucate atât la Lorgean, cât și în diferite spații alternative și la festivaluri de teatru independent.

Nu uitați că pentru vineri, 9 septembrie, să vă rezervați un loc la premiera acestei piese inedite, din incinta TVR!

Biletele pot fi achiziționate de la standul Ticketnet din Unirea Shopping Center – etj.2, Librăria Mihai Eminescu, agențiile TUI TRAVEL CENTER și Eurolines, sau online prin: www.ticketnet.ro și www.bilet.ro.
Accesul publicului se face în baza biletelor, prin intrarea Pangrati, începând cu ora 20:00.
Informații la nr. de telefon 0727159090.
Biletele se pot achiziționa și de la casa amenajată la intrarea în TVR, din strada Pangrati
nr. 8 – 10, începând cu ora 19.30.

Duminică, 11 septembrie, ora 20.30
Teatru la Cinema
“INTERPRETUL”
de Tristan Bernard
traducerea: Radu Beligan
Regia: Radu Gheorghe
Cu: Radu Gheorghe, Georgeta Ciocârlan, Anca Sigartău şi Răzvan Popa

Personajul principal, Eugen, caută de lucru și, în disperare de cauză, se angajează ca interpret la hotel, deși nu stăpânește nicio limbă straină.
Spre ghinionul lui tocmai atunci vin din Anglia să se refugieze acolo doi tineri în încercarea de a se ascunde de tatăl fetei, care, evident, îi urmărește și apare și el în hotel.
Felul cum traduce Eugen cererile clienților duce inexorabil la încurcături care mai de care mai comice. Oare va găsi personajul principal din piesă soluţia de a ieşi din toate încurcăturile în care singur s-a băgat? Oare cunoscând mai multe limbi, poţi comunica mai uşor şi cu mai mulţi oameni? Oare spectatorii vor învăţa ceva din această comedie muzicală? La toate aceste întrebări doar publicul va putea răspunde vizionând spectacolul Interpretul.

Biletele se pot rezerva sunând la 0310051620.
Achiziţia biletelor se poate face online de pe www.teatrulacinema.ro sau direct de la casa de bilete a cinematografului.
Preţul unui bilet întreg este 35 de lei și 20 de lei pentru pensionari, elevi și studenți.
Biletele se pot achiziționa și de la casa amenajată la intrarea în TVR, din strada Pangrati
nr. 8 – 10, începând cu ora 19.30.

Joi, 15 septembrie 2016, ora 20.00
Vineri, 2 septembrie, ora 20.30
“DIN LEVANT LA BAIRRO ALTO”
cântice din lume, cu Maria Răducanu (voce, ghitară)

„Posedând una dintre cele mai distincte voci din lume, Maria Răducanu întrepătrunde doina românească cu fado, Rembetiko, blues și improvizații, creând o muzică pură, profund emoționantă și care-ți merge direct la inimă.” (John Zorn – Tzadik)
Fado, șansonete, muzică tradițională românească. În 2 cuvinte: Maria Răducanu!

Intrare:
– 15 de lei/pers. (achitat la sediul Green Hours, de luni pînă vineri, între orele 11.00–18.00)
SA
– 20 de lei (achitat în ziua evenimentului)
rezervări:
# ideal din timp – pe concerte@greenhours.ro (cf. în max. 48 ore)
# doar la urgenţă – 0788 452 485 (L–V: 11-18)
Biletele se pot achiziționa și de la casa amenajată la intrarea în TVR, din strada Pangrati
nr. 8 – 10, începând cu ora 19.00.

Vineri, 16 septembrie 2016, ora 20.00
Teatrul Coquette
“Mondenități!”
Inspirat de T. Mușatescu

Mondenități! este o satira la adresa societatii „televizate” in care traim si a goanei dupa celebritate. Daca au aparut emisiuni sau pamflete la adresa societatii, asa a aparut acest spectacol ca satira la adresa televiziunii si a emisiunilor de divertisment. Actritele Ruxandra Balasu si Laura Voicu interpreteaza mai multe roluri, infatisand tipare umane din cele mai variate zone. Actorul Pavel Barsan este moderatorul emisiunii, care se confrunta cu diverse situatii neasteptate. Aceasta „emisiune” este o combinatie intre teatru, comedy show si improvizatie. O comedie care ia sub aripa umorului diverse tipuri umane.
De data aceasta echipa este formată din: Laura Voicu, Ruxandra Balasu, Pavel Bârsan, sub bagheta magică a lui Ingrid Bonta.
Multimedia: Radu Fulga
Cu participarea video: Mihai Capatina, Iulian Glita, Mihai Stanescu, Claudia Susanu, Pavel Barsan

Mondenitati!
monden, -a, mondeni, -e = care apartine inaltei societati.

Societatea de astazi este plina de celebritati. Nu conteaza ce studii ai, care este coeficientul tau de inteligenta si daca poti schimba lumea…
//www.ralucauluiteanu.eu/mondeni-tati/

Accesul publicului se face în baza biletelor, prin intrarea Pangrati, începând cu ora 10:30.
Biletele pot fi achiziționate de la sediul Teatrului Coquette,  din strada Calea Călărași, nr. 94,  în zilele de luni–vineri  între orele 11–18.00 sau on-line din rețelele Eventim.ro, iabilet.ro, eventbook.ro sau kompostor.ro
Rezervările pot fi făcute telefonic la nr. de telefon 0754990017 și pe adresa de e-mail rezervari@teatrulcoquette.ro până la data de 15 septembrie 2016, orele 18.00.
Biletele se pot achiziționa și de la casa amenajată la intrarea în TVR, din strada Pangrati
nr. 8 – 10, începând cu ora 19.00.

Sâmbătă, 17 septembrie, ora 20.00
Teatrul „Tudor Vianu” Giurgiu
“Blopii”
un spectacol de Cosmin Crețu

Cu Teodora-Daiana Păcurar, Oana-Maria Dragne, Gabriela Alexandru, Mihaela Şandru, Mihai Hurduc, Aurel-Sorin Sandu, Sebastian Ghiţă, Vlăduţ Bînzoi

Sinopsis: tablouri ale vieţii cotidiene, în câte două personaje.
Cei opt tineri, actori giurgiuveni vor evolua timp de o oră în fața publicului, purtând diferite măști și prezentând mișcări scenice specifice spectacolelor nonverbale.

https://www.youtube.com/watch?v=lU8FDEVbbVw

Accesul publicului se face în baza invitaţiilor, prin intrarea Pangrati, începând cu ora 20:00.
Invitaţiile se pot ridica de la casa amenajată la intrarea în TVR, din strada Pangrati nr. 8–10, în ziua spectacolului, începând cu ora 19:00.
Rezervări pot fi făcute telefonic la nr. de telefon 0760 262 903 şi pe adresa de e-mail teatru@mail.com.

Duminică, 18 septembrie, ora 20.30
Asociația Culturală Spectaculis
“SUNT UN ORB” recital Horațiu MĂLĂELE

Sunt un Orb, revine in 18 septembrie la „Teatru în TVR”

Casa de Producție TVR, împreună cu Asociația Culturală Spectaculis, prezintă, la cerea publicului, în cadrul proiectului „Teatru in TVR”, recitalul “Sunt un Orb”, one man show-ul unuia dintre cei mai îndrăgiți actori români, Horațiu Mălăele.

Farseur de vocație, înzestrat cu șarm, inteligență și umor, Horațiu Mălăele va face o nouă demonstrație de virtuozitate într-o ediție specială a spectacolului „Sunt un orb”.

Probabil cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani – așa cum îl descrie Ion Caramitru, Horațiu Mălăele se află într-o perpetuă căutare și de aceea niciuna dintre aparițiile sale pe scenă nu este similară cu precedenta. Pentru această variantă a spectacolului “Sunt un Orb”, maestrul trasului pe sfoară, al ironiei și al hazului ascuțit își ia ca aliat fie umorul irezistibil al insinuantului Brumaru, fie înțelesurile subtile ale lui Marin Sorescu, sau vibrațiile delicate ale boemului Nichita. Acestea sunt doar câteva dintre promisiunile unui spectacol, în cadrul căruia autori atât de diferiți ca stil sau gândire, vor fi deslușiți cu naturalețe și în cheie proprie de geniul comic, Horațiu Mălăele.

Convins că râsul va mântui lumea, artistul își provoacă spectatorii cu umor și sinceritate într-un recital de neegalat. După mai bine de zece ani de la prima punere în scenă a recitalului intitulat sugestiv – „Sunt un orb”, actorul vine, la cererea publicului și pe scena amenajată în cadrul proiectului „Teatru în TVR”, sub auspiciile avertismentului cu care deja ne-a obișnuit, „pericol de râs in hohote“.
„Spectacolul Sunt un orb cuprinde câteva poezii de mare calitate, dar și proză scurtă. Sunt mai multe elemente care formează acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba și despre dumneavoastră“, spune Horațiu Mălalele.
Bilete puteți achiziționa de pe //www.ticketnet.ro/event.php?id=8438 și de la standul Ticketnet din magazinul Unirea (etaj 2, aripa Calarasi, de luni până vineri de la 12:00 la 20:00)
#HoratiuMalaele #SuntUnOrb #teatru #spectacol #comedy #fun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *