Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Stagiile de practica AdStarter s-au incheiat

Ultima sesiune de stagii de practică AdStarter se încheie astăzi, 31 iulie 2015. Programul s-a derulat în perioada octombrie 2014 – iulie 2015 și a fost organizat de agenția Mercury360 Communications, în parteneriat cu Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA).

AdStarter este un program integrat care presupune două direcții: consiliere și orientare profesională și stagii de practică. Studenții care au participat la stagii au beneficiat în prealabil de sesiunile de consiliere, iar cei care nu au dorit să participe la stagiile de practică au putut beneficia doar de aceste sesiuni.

Stagiile s-au desfășurat în cadrul agenției Mercury360 care a găzduit studenți din Facultatea de Comunicare și Relații Publice, din Facultatea de Management – Școala Națională de Studii Politice și Administrative și din Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării – Universitatea din București.

Programul a fost gândit astfel încât să răspundă cerințelor programei universitare atât din punct de vedere a conținutului cât și a duratei stagiilor. Astfel, fiecare sesiune de practică a avut o durată de 20 zile lucrătoare și a fost împărțită în 3 module: sesiuni de training în cadrul cărora au fost prezentate noțiuni legate de activitatea a 5 departamente ale agenției (client service, consultanță în proiecte cu finanțare europeană, consumer activation, creație, digital), implicare directă în activitatea curentă a celor 5 departamente și rezolvarea de brief-uri contra cronometru.

În total, în această perioadă, 163 de studenți au beneficiat de programul de stagii de practică AdStarter.

Grupul țintă al proiectului este format din 500 studenţi care vor beneficia de consiliere și orientare în carieră, dintre care 160 de studenți se implică și în stagii de practică în agenţie, iar 8 sunt sprijiniți să își găsească un loc de muncă până la finalul proiectului.

Proiectul reprezintă inițiativa Mercury360 Communications în parteneriat cu Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) și Dynamic HR. Mai multe detalii despre proiect se regăsesc pe www.adstarter.ro, www.advocation.ro și pe pagina de Facebook a proiectului.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) 2007-2013. Investeşte în oameni!, Axa prioritară nr. 2 „Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii”, Domeniul major de intervenţie 2.1 „Tranziţia de la şcoală la viaţa activă”.

Bucuresti, 31.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *