Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

„Stagii de Practica” la ING Asigurari de Viata

Începând cu luna martie, ING Asigurări de Viaţă desfăşoară programul „Stagii de practică 2009”, prin care oferă şansa studenţilor entuziaşti, ambiţioşi şi motivaţi să se dezvolte profesional într-un mediu de lucru stimulativ.  

“Stagii de Practică 2009” este un proiect care pune accentul pe dorinţa studenţilor de a acumula experienţă şi cunoştinţe despre activităţile specifice din domeniul financiar şi al asigurărilor de viaţă.

„Programul oferă studenţilor posibilitatea să deruleze stagii de practică în diferite departamente ale companiei, în funcţie de interesele şi aptitudinile fiecăruia. Anul acesta încurajăm şi studenţii din anii I şi II să aplice pentru un stagiu de practică în echipa de Financiar, Operaţiuni, Actuariat, Marketing sau Resurse Umane, iar noi îi vom îndruma de fiecare dată să experimenteze şi să îşi dezvolte talentele”, a precizat Anca Iancu, recruitment, training & development manager la ING Asigurări de Viaţă.

Durata programului este de minim o lună, existând posibilitatea de prelungire în funcţie de dorinţa stagiarului. Cei interesaţi îşi pot trimite CV-ul la adresa de e-mail INTERNSHIP@ing.ro, indiferent de domeniul de studiu. Stagiul de practică nu este remunerat.

Stagiarii vor beneficia de cursuri specifice departamentului în care fac practică, precum şi de alte training-uri în cadrul companiei, de un program flexibil de lucru şi de un tutore, care îi va ajuta să se integreze în echipă şi să înţeleagă proiectele în care se vor implica. Pentru a crea un scenariu profesional cât mai realist, se va face şi o evaluare a performanţei pe baza activităţii desfăşurate, iar studenţii vor primi sfaturi şi consiliere în dezvoltarea unei cariere. 

La finalul perioadei de internship, ING Asigurări de Viaţă va oferi scrisori de recomandare şi adeverinţă de practică celor care au participat la program, dar şi posibilitatea angajării ulterioare în cadrul companiei.

Bucuresti, 19.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *