free download 78 travel guides written by experts

SSIF KD Capital Management propune o redresare rationala a bursei

SSIF KD Capital Management considera ca nu exista absolut nicio justificare economica in ceea ce priveste rezultatele inregistrate de emitentii listati la BVB. Recentele scaderi bursiere sunt o consecinta a reactiilor emotionale exacerbate ale investitorilor.
“Tinand seama de faptul ca piata autohtona este o piata emergenta iar bursa inca nu are o maturitate consolidata prin capitalizare si lichiditate ridicate, piata de capital romaneasca este supraexpusa turbulentelor externe, reactiilor pripite de panica ale investitorilor si chiar potentialelor manipulari”, a declarat Silviu Enache,  Presedinte KD Capital Management.

Reprezentantii KD Capital Management considera ca o reactie prompta si matura din partea oficialitatilor, a institutiilor pietei de capital, a comunitatii brokerilor si a emitentilor poate contribui la calmarea pietei prin abordarea unei strategii coerente pentru traversarea acestei perioade de criza internationala.

Specialistii KD Capital Management considera actualele preturi deosebit de atractive pentru acumulare.

„Consideram ca preturile actuale deosebit de atractive si incurajatoare ale actiunilor constituie oportunitati investitionale pe termen mediu si lung”, a adaugat Silviu Enache.

Bucuresti, 08.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *