free download 78 travel guides written by experts

Spyshop.ro, retailerul cu un portofoliu de peste 100.000 de produse, își optimizează afacerea cu SeniorERP

Liderul pieței online în distribuția de echipamente de securitate a decis să automatizeze procesele din companie pentru o acuratețe crescută în gestiune, un control mai mare asupra fluxurilor de lucru și raportări detaliate. Astfel, Spyshop.ro a ales soluțiile integrate de la Senior Software, iar primele beneficii s-au observat la scurt timp după implementare.

Spy Shop, lider pe piața online din România în distribuția de echipamente de securitate, supraveghere și monitorizare, folosește sistemele intuitive și flexibile SeniorERP și SeniorVisualBI pentru automatizarea businessului.

Cu peste 100.000 de produse în portofoliu, stocuri proprii permanente și o rețea de magazine dedicate exclusiv sistemelor de securitate, distribuitorul Spy Shop și-a pus în plan ca soluțiile alese să permită o integrare ușoară cu platforma de comerț online existentă deja în companie.

Investițiile în soluțiile Senior Software au pornit din dorința distribuitorului de a crește acuratețea și controlul asupra operațiunilor și de a ține pasul cu dinamica pieței. Fiind flexibile și intuitive, softurile oferă un avantaj major prin anticiparea anumitor situații și adaptarea rapidă la desele modificări din mediul economic.

Senior Software logo

Capacitatea de integrare, împreună cu funcțiile performante ale soluțiilor SeniorERP și SeniorVisualBI oferă utilizatorului o viziune clară și de ansamblu asupra afacerii. Astfel, pe lângă optimizarea fluxurilor de lucru, echipa Spy Shop va putea să îmbunătățească strategiile de business prin analize complexe și previziuni realiste, toate generate din doar câteva clickuri.

“Dorim o creștere constantă și sănătoasă care să se bazeze pe nevoile clienților noștri, Senior Software fiind singura soluție ce ne poate ajuta să automatizăm procesele și să creștem productivitatea și viteza de procesare a comenzilor. În același timp, cu Senior Software avem posibilitatea să analizăm mult mai detaliat toată activitatea.

Din punctul meu de vedere, automatizarea e una dintre cele mai importante elemente de dezvoltare pentru companii și cine nu ține cont, nu cred că va mai rezista mult. Piața e într-o continuă schimbare și nu doar în nișa noastră de securitate; apar întotdeuna producători noi, produse noi, concurența e tot mai mare”, a declarat Sergiu Dăngulea, General Manager Spy Shop.

Spyshop.ro logo

Începerea colaborării a coincis cu perioada de izolare, fapt pentru care implementarea s-a desfășurat în cea mai mare parte de la distanță, cu minim de interacțiune fizică, fiind respectate recomandările necesare pentru siguranța ambelor echipe implicate în proiect. Primele rezultate nu au întârziat să apară: comenzi procesate corect și într-un timp mult mai scurt.

“Având în vederea situația legată de restricțiile din cauza COVID, implementarea a decurs foarte bine, chiar peste așteptări, ținând cont că aproape 90% din implementare a avut loc remote. Au fost foarte multe integrări și automatizări între ERP și magazinul nostru online. Lucrurile merg bine. Rezultatele sunt bune, am realizat progrese atât în reducerea timpului de procesare a comenzilor, cât și în scăderea erorilor generate de factorul uman”, a completat reprezentantul Spy Shop.

Parteneriatul cu Senior Software a rezultat din două aspecte importante: vasta experiență a furnizorului pe piața de softuri și multiplele implementări de succes dovedite prin rezultatele jucătorilor economici de top, naționali și internaționali.

“De-a lungul timpului am folosit mai multe aplicații atât pentru gestiune/facturare, cât și pentru contabilitate, iar noi ne-am dorit să aducem toate aceste aplicații într-un singur loc. Am ales să colaborăm cu Senior Software datorită ușurinței de comunicare, faptul că sunt foarte deschiși către multe schimbări pe care le-am solicitat, în așa fel încât aplicația să se muleze după businessul nostru. Recomand cu încredere atât soluțiile ERP și BI, cât și echipa”, a subliniat Sergiu Dăngulea.

Succesul proiectului și livrarea rapidă a customizărilor dorite în etapa de evaluare au avut la bază atât capabilitățile soluțiilor și implicarea echipei de implementare, cât și dedicarea reprezentanților Spy Shop în procesul de trecere a companiei la un nou nivel de automatizare.

Alte companii care au implementat soluțiile Senior Software pentru gestionarea resurselor și analiza datelor: Heinrig Distribution, Lumy Tools, Sano Vita, Pro Activ, Băneasa, ApiLand, Perind, Mirdatod Prod, Torockoi, Monte Banato, Jollycontor, Sipex Company și nu numai.

Despre Spy Shop

Spy Shop este un brand regional în industria de retail și distribuție de sisteme de securitate, fiind lider pe piața online de profil din România. Cu sediul în Timișoara și 12 ani de experiență în domeniu, distribuitorul deține un portofoliu diversificat de echipamente de la peste 500 de branduri precum Acvil, Dahua, Cerber, DSC, Axis, Hikvision etc. Produsele sunt comercializate prin rețeaua de magazine dedicate exclusiv sistemelor de securitate și prin magazinul spyshop.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *