free download 78 travel guides written by experts

Sprite spune #AdevarulRacoritor

Incepand cu luna aprilie, Sprite introduce o colectie de 6 doze personalizate cu mesaje indraznete, inspirate de replicile adolescentilor. Expresii precum Slabe sanse, Astept like-uri sau Faza tare sunt gata sa condimenteze pozele si conversatiile online, incurajandu-i pe adolescenti sa spuna lucrurilor pe nume.

Mai mult, Sprite isi propune sa genereze o noua miscare in randul tinerilor si sa demonstreze ca o atitudine relaxata poate fi cool.

Astfel, in perioada 17 aprilie – 21 mai, ii invita pe cei mai curajosi dintre consumatori sa spuna adevarul racoritor intr-un concurs dedicat, în care premiaza sinceritatea.

Pentru a se inscrie, participantii trebuie sa incarce pe pagina de Facebook Sprite, sau pe Instagram, fotografii in care utilizeaza intr-un mod cat mai creativ dozele de colectie Sprite, alaturi de hashtag-ul #AdevarulRacoritor, si pot castiga unul dintre premiile puse la bataie:
– unul dintre cele 5 detectoare de minciuni profesionale
– trimitere de pe QR code-ul de pe dozele de Sprite catre poza lor
– baxuri de Sprite.

Prin noua initiativa, Sprite spune #AdevarulRacoritor si isi propune sa inspire o generatie de tineri curajosi, care se exprima sincer, chiar si in postarile din social media.

Bucuresti, 30.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *