free download 78 travel guides written by experts

Sprite lanseaza o noua provocare

Intră pe Facebook și dă-ți un Uncool Check-In!

În premieră în România, Sprite lansează Uncool Check-In https://apps.facebook.com/uncool-checkin/, prima aplicație prin care poți să îți dai cele mai inedite check-in-uri.

„Looking for love in Clinica de Oftamologie ”, „Excited about the winter collection in Magazin Second Hand”, „Preparing for the good life at Cantina Studențească ” – sunt doar o parte din statusurile generate de noua aplicație, care pot fi folosite pe Facebook.

Astfel, Sprite provoacă noua generație de tineri să spună adevărul răcoritor și să își surprindă prietenii cu postări creative, marcând cele mai neașteptate locuri în care se află zi de zi.

Mai mult, în perioada 20 noiembrie – 21 decembrie, consumatorii sunt invitați să genereze statusuri noi în cadrul unui concurs derulat pe pagina de Facebook Sprite.
Toți cei care vor să se înscrie trebuie să parcurgă următorii pași:
Să urmărească anunțurile despre concurs, de pe pagina de Facebook Sprite;
• Să își dea check-in într-un loc uncool și să folosească hashtag-ul dat;
• Să răspundă la postarea respectivă – fie prin încărcarea unui screenshot cu check-in-ul generat, fie lăsând un mesaj cu hastag-ul #UncoolCheckin prin care, ulterior, va fi identificată postarea utilizatorului.

La finalul concursului, cele mai inspirate 10 postări vor fi premiate cu un detector de minciuni.

În plus, Sprite recompensează curajul tinerilor care au folosit pe Facebook aplicația Uncool Chek-in și îi invită la un vending special, cu premii, amplasat în perioada 23 noiembrie – 23 decembrie în Afi Palace Cotroceni – intrarea din Bulevardul Vasile Milea.

Uncool Check-In este un proiect inedit, prin care Sprite continuă să le ofere tinerilor noi experințe, ca parte din inițiativa #AdevarulRacoritor.

Bucuresti, 24.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *