free download 78 travel guides written by experts

Springer & Jacoby a organizat primul Targ al Uleiului de Palmier in Romania

Springer & Jacoby a organizat pentru prima dată în România POTS (Malaysia – Romania Palm Oil Trade Fair and Seminar), cel mai important eveniment regional dedicat uleiului de palmier. Malaysian Palm Oil Council (Consiliul Malaezian al Uleiului de Palmier) a ales agenţia în urma unui proces riguros de selecţie, prin care au trecut şi alte agenţii importante.

Evenimentul a avut loc marţi, 18 septembrie la Hotelul Marriott din Bucureşti, reunind peste 350 de participanţi, reprezentanţi la nivel de middle şi top management ai unor companii care importă, produc sau utilizează uleiul de palmier din ţări precum Ungaria, Bulgaria, Moldova, Serbia, Malaezia şi România.

Ceremonia de deschidere a târgului a fost oficiată de către Ministrul Industriei Plantaţiilor şi al Bunurilor de Larg Consum din Malaezia, Excelenţa Sa Tan Sri Bernard Dompok şi Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, domnul Ovidiu Ioan Silaghi.

„Suntem bucuroşi că POTS 2012 a avut loc la Bucureşti şi că am avut cu toţii şansa să aflăm lucruri noi despre uleiul de palmier. De asemenea a fost o onoare să întâlnim principalii exponenţi de pe piaţă, cu potenţial foarte mare de dezvoltare. Sperăm că avest eveniment a deschis o nouă poartă către parteneriate de durată şi campanii care să ne pună creativitatea la încercare.”, a declarat Călin Diaconu, general manager al Spinger & Jacoby.

Principalele obiective ale acestui eveniment au fost crearea unei platforme de oportunităţi de business pentru producerea şi comercializarea uleiului de palmier, dar şi prezentarea beneficiilor acestuia, pentru industria alimentară, cosmetică, farmaceutică sau cea a combustibililor bio.

Malaezia este cel mai mare exportator şi al doilea producător de ulei de palmier din lume, deţinand 39% din producţia mondială de ulei de palmier şi 44% din exportul mondial.

Echipa care a îndeplinit cu succes misiunea de a organiza şi de a face cunoscut evenimentul a fost formată din: Ramona Ibănescu – project manager, Andreea Buşe – account executive, Cristina Diaconu – media director, Oana-Teodora Călin – PR, Mara Şurghie – PR.

Bucuresti, 09.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *