metalshow

Platforma de crowdfunding Sprijina.ro se relansează cu o nouă identitate vizuală

Sprijina.ro, platformă de crowdfunding 100%  locală, se relansează, după 10 luni de la inaugurare. Platforma are acum o nouă identitate vizuală, dar și o structură proaspătă a website-ului, prin intermediul căruia românii cu inițiativă, spirit civic şi antreprenorial pot căuta finanțare pentru dezvoltarea planurilor de afaceri sau pot susține financiar proiecte cu impact asupra comunităţii.

Lansată pe 17 iulie 2015, de o echipă de antreprenori şi specialişti cu expertiză în online, web developement, promovare şi fundraising, platforma a fost creată special pentru ca românii cu iniţiativă, atât persoane fizice, cât şi organizaţii non-guvernamentale, fundaţii corporate sau companii să poată atrage finanțare din partea celor care doresc să susţină financiar şi moral proiecte de interes. În mai puţin de 1 an de la lansare, Sprijina.ro a devenit una dintre cele mai mari comunități online dedicate cauzelor şi proiectelor excepţionale dezvoltate de români. 


”Platforma a crescut într-un ritm alert, căpătând o vizibilitate tot mai mare, în cele 10 luni de activitate. Acum ne-am maturizat și am vrut să venim cu o experiență cât mai facilă pentru toți utilizatorii Sprijina.ro și o structură a website-ului mai aerisită. Rămânem aceeași platformă prietenoasă, dedicată românilor cu inițiativă, pe care îi încurajăm să se înscrie într-un număr cât mai mare pentru a-și promova planurile, dar și pe cei care vor să susțină financiar dezvoltarea comunității prin implementarea unor proiecte de impact”, declară Ciara McLean, Director Executiv Sprijina.ro.

Potrivit acesteia, identitatea vizuală a platformei include un nou logo, mai dinamic, mai atractiv, iar site-ul, vizibil îmbunătățit, inclusiv la nivelul conținutului, vine cu facilități atât pentru inițiatorii proiectelor, cât și pentru susținătorii lor.

Pentru acoperirea unui spectru cât mai larg de proiecte, platforma include, ca și până acum, 28 de categorii, care au rămas la fel de documentate și diversificate, tocmai pentru a oferi o deschidere cât mai largă utilizatorilor. De asemenea, românii vor beneficia, în continuare, de consultanța și know how-ul echipei Sprijina.ro în construirea, publicarea și promovarea proiectelor înscrise, pentru a beneficia de o vizibilitate cât mai mare în rândul susținătorilor lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *