free download 78 travel guides written by experts

Sprijin pentru Nepal: Fiecare euro donat de turisti pentru victimele cutremurului din Nepal

va fi dublat de Paravion.ro

Paravion.ro se alătură campaniei ”Bucurie pentru Nepal”, inițiată de alpinistul român Alex Găvan.

Turiștii care aleg servicii turistice de pe Paravion.ro sunt încurajaţi să doneze 1 euro la fiecare achiziție, sumă care va fi dublată de agenție și va intra în contul destinat reconstrucţiei şcolilor distruse de cutremurul din 25 aprilie 2015, din Nepal.

Începând cu luna aceasta, la fiecare pachet de vacanță, serviciu de cazare sau bilet de avion achiziționat de pe Paravion.ro, clienții sunt încurajaţi să doneze 1 euro, urmând ca suma să fie echivalată de agenție, iar fondurile donate prin Paravion.ro să fie folosite în totalitate pentru reconstrucția comunităților isolate din Nepal, distruse în urma tragediei din 25 aprilie.

”Pentru noi, călătoriile înseamnă bucurie. Pentru Nepal, bucuria înseamnă un nou început, prin reconstrucția de la zero a unei comunități lovite de natură. Suntem mândri de inițiativa lui Alex, considerăm că empatia și compasiunea nu au niciun fel de graniță, și îi îndemnăm pe toți românii să ofere puțin din bucuria lor copiilor din Nepal”, declară Remus Vișan, Managin Director Paravion.ro.
Turiștii care doresc să doneze pentru reconstrucția comunităților isolate din Nepal vor avea la dispoziție această opțiune, prezentată ca serviciu adițional, înainte de finalizarea plății pentru serviciile turistice achiziționate de pe Paravion.ro. Toți cei care doresc să contribuie o pot face inclusiv pe platforma campaniei, prin SMS la numărul 8826, până în 31 iulie, sauprin transfer bancar, inclusiv după această dată.

”Să călătorești înseamnă să treci granițe și să reduci distanțele. Prin decizia de a se implica încampania “Joy for Nepal”, Paravion trece o graniță importantă și reduce distanța dintre noi și oamenii loviți de soartă din Nepal. Apreciez și sunt recunoscător pentru faptul că s-au îmbarcat în această călătorie a noastră, menită să repornească vieți și să reconstruiască bucuria în Nepal”, a declarat Alex Găvan.

Campania ”Bucurie pentru Nepal”/ ”Joy for Nepal” a fost lansată în 19 mai 2015, după ce cutremurul care a distrus această țară, pe 25 aprilie 2015, l-a surprinspe Alex Găvan în Tabăra de Bază de pe Everest/Lhotse, în timpul expediției sale pentru a urca vârful Lhotse (8516m). Campania urmărește strângerea de fonduri pentru a contribui la reconstrucția comunităților izolate din Nepal, cu precădere a școlilor distruse de cutremur. Proiectele de reconstrucție vor fi derulate prin intermediul partenerului din Nepal, organizația Karuna-Shechen, înființată înanul 2000 de Matthieu Ricard, celebru autor budist, fotograf și traducător de limba franceză al lui Dalai Lama. Toți banii strânși din campanie vor ajunge la beneficiarii din Nepal, întrucât echipa de proiect din România lucrează pro-bono, iar Karuna-Shechen are costurile operaționale acoperite de un sponsor propriu. Campania poate fi urmărită pe www.alexgavan.ro/nepal.

Bucuresti, 31.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *