free download 78 travel guides written by experts

Spotlight deschide sezonul de PETscuit

Spotlight impreuna cu Administratia Nationala „Apele Romane” dezvolta primul proiect social si educativ al institutiei cu titlul „Sa pastram apele curate”. Proiectul propus de ANAR si sustinut de numerosi parteneri media are la baza o parte din realitatea dezolanta a tarii noastre: incapacitatea de a avea grija de resursele naturale, in principal de a proteja apele si ecosistemul acestora.  Proiectul consta intr-o serie de conferinte si evenimente dedicate in primul rand publicului larg dar si institutiilor guvernamentale direct raspunzatoare, cu obiective clare de informare asupra gravitatii situatiei existente, de prezentare a metodelor de stopare a poluarii si implicit, de educare a publicului.

„Campania noastra doreste sa traga un semnal de alarma asupra pericolului major si iminent pe care il reprezinta poluarea apelor pentru viata noastra si a familiilor noastre. Pe de alta parte, este un apel catre toti operatorii de apa, agenti economici, autoritati locale, dar si catre simpli cetateni sa pastreze apele curate, prin reducerea poluarii urbane si rurale, gospodarirea rationala a apelor, gestionarea corespunzatoare a deseurilor, pastrarea si ocrotirea ariilor protejate ce au stransa legatura cu apele” a declarat directorul general ANAR Marius Postelnicescu.
  
Din nefericire poluarea in Romania depaseste cotele apelor „daca suntem 90% apa, suntem 20% gunoi. Cam asa sta situatia. Cand iesi putin din decorul orasului, din pacate nu mai ajungi in natura. In asa-zisele locuri de agrement, asa-zisi oameni picnickaresc alaturi de deseurile cu care au populat apele la gratarul precedent. Am declarat un mic razboi, bancurilor de PETsti plutitori si meDOZE naive pe care momentan nu le apara decat indiferenta celor din jur. Cu o invitatie la pescuit in mijlocul sezonului de imperechere speram sa punem doua specii nefolositoare in calea disparitiei: oamenii nepasatori si gunoaiele. Dar nu ne facem iluzii, o sa reusim” a spus Ion Barbu Creative Director Spotlight.
Campania a fost realizata de echipa Spotlight formata din Ion Barbu – Creative Director, Bogdan Plesa- Senior Copywriter, Alex Bricov – Art Director, Victor Savu – Client Service Director, Stefania Apostol – Account Executive cu sprijinul domnului Director General ANAR Marius Postelnicescu si al Purtatorului de Cuvant, doamna Ana-Maria Tanase.

Administraţia Naţională „Apele Romane" administreaza apele din domeniul public al statului si infrastructura Sistemului National de Gospodarire a Apelor precum si infrastructura sistemelor nationale de veghe hidrologica, hidrogeologica si de monitorizare a calitatii resurselor de apa aflate in patrimoniul sau, in scopul cunoasterii si a gestionarii unitare pe ansamblul tarii, a resurselor de apa de suprafata si subterane.

Spotlight este o agentie de publicitate full-service, infiintata in 1999. Printre clientii agentiei se numara: Jidvei, Elmiplant,  Fares, IFB Finwest, JW Marriott, Kolo, UPC, Zentiva. Spotlight este membra UAPR, IAA si a retelei globale ICOM.

Bucuresti, 24.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *