free download 78 travel guides written by experts

SportGuru Racing Team anunță semnarea parteneriatului cu Philips OneBlade

Echipa de sportivi profesioniști și amatori, SportGuru Racing Team, anunță un nou parteneriat cu Philips OneBlade, cea mai recentă inovație în îngrijirea personală a bărbaților lansată de Philips în România. Philips OneBlade își propune astfel să contribuie la misiunea echipei de a încuraja un stil de viață activ și de a susține performanța sportivă.

sportguru logo

Încă de la înființarea în anul 2016, SportGuru Racing Team s-a bucurat de susținerea unor parteneri care au crezut în misiunea echipei de a încuraja un stil de viață activ și de a susține performanța sportivă. Echipa se bucură de susținerea principală a celui mai mare retailer și distribuitor de articole sportive specializate din România, SportGuru.ro. Începând din acest an, Philips OneBlade se alătură acestei comunități sportive.

„Ne bucurăm să avem alături de noi un nou partener de încredere. Sportul din România are nevoie de parteneriate precum cel încheiat de noi cu Philips OneBlade, iar susținerea companiei contribuie semnificativ la dezvoltarea și creșterea comunității sportivilor profesioniști și amatori din țară. Mai mult, vedem asocierea echipei noastre cu Philips OneBlade ca fiind una naturală, având în vedere că brandul adresează nevoile de îngrijire ale sportivilor. Viața noastră sportivă este una flexibilă și adaptabilă, în cea mai mare parte a anului suntem în deplasare și ne pregătim pentru competițiile la care participăm. Așadar, am găsit Philips OneBlade ca fiind potrivit nevoilor noastre de bărbierit sau tuns deoarece este foarte rapid, ușor de utilizat și întră perfect în kit-ul de călătorie”, declară Radu Milea, Team Manager, SportGuru Racing Team.

”Suntem foarte încântați de parteneriatul SportGuru Racing Team și Philips OneBlade. Unul dintre aspectele importante care ne-au adus împreună în acest parteneriat este modul în care privim parcursul către performanță și anume, lucrul în echipă. SportGuru Racing Team reprezintă un colectiv de atleți care, deși practică sporturi diferite și au niveluri diferite de pregătire, funcționează ca un întreg. Ei se sprijină unii pe ceilalți și reușesc să inspire și alți sportivi în a deveni mai buni. Același lucru ne dorim și noi în cadrul Philips, să inspirăm oamenii prin produsele inovatoare pe care le aducem în piață, iar Philips OneBlade a venit ca o soluție la nevoile de îngrijire din ce în ce mai complexe ale bărbaților care își doresc un singur produs versatil cu care pot obține stilul dorit într-un timp cât mai scurt, care să fie sigur pentru piele și eficient pe orice lungime de păr”, a declarat Liviu Băluță, Marketing Manager al categoriei Male Grooming, Philips România.

Philips este o companie de tehnologie care își propune să îmbunătățească viața oamenilor, atât prin inovațiile pe care le dezvoltă, precum și prin proiectele pe care le susține. Philips OneBlade reprezintă una dintre cele mai relevante și recente inovații destinate consumatorilor care adresează nevoile de îngrijire și de styling ale bărbaților printr-un aparat revoluționar ce poate tunde, bărbieri și crea linii și contururi precise. Astfel, Philips OneBlade oferă performanță și, totodată, susține performanța alăturându-se sportivilor SportGuru Racing Team în parcursul lor către podium.
Mai mult, Philips s-a alăturat comunității sportive promovând stilul de viață sănătos inclusiv în rândul angajaților companiei din România, printr-un program dedicat de antrenamente personalizate, conceput împreună cu atleții SportGuru Racing Team.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *