metalshow

Sport stacker-ii au ca tinta Recordul Mondial Guiness in sport stacking

“Cei mai mulți oameni care fac sport stacking în locații multiple într-o zi”

CINE: Cei care s-au înscris ca participanți pe teritoriul României
CE: A 9-a participare anuala a Asociației Mondiale de Sport Stacking (World Sport Stacking Association)
CÂND: Joi, 13 noiembrie (Guinness World Records Day)
CEL MAI BUN INTERVAL ORAR PENTRU A PARTICIPA: Fiecare locație are intervalul orar menționat

Știai ca ridicarea și coborârea de pahare sportive create din plastic este energizantã, activeazã ambele emisfere cerebrale și este o activiate cu care poți doborî recorduri mondiale? Pe 13 noiembrie sute de mii de participanți vor lua parte la evenimentul pe care Guinness World Records® îl consider „Cel mai mare eveniment de sport stacking”. Pe parcursul acestei zile participanții din toatã lumea vor ridica și coborî piramide cu o secvențiere precisã, având o vitezã uluitoare, ți asta pentru cel puțin 30 minute, toate astea fiind combinate cu activitãți variate de fitness. Recordul este propus pentru 600000 participanți odatã ce sport stacking cu pahare sportive Speed Stacks continua sã câștige popularitate pe glob.

Anul trecut 555932 stackeri au participat la doborârea recordului anterior care a fost de 483658 de participanți.

Încã o datã sute de mii de stackeri sunt așteptați sã-și inbunãtãțeascã abilitãțile pe întreg teritoriul SUA și pe glob în țãri ca Ungaria, Germania, Israel, Korea de Sud, Noua Zeelandã, Columbia și Taiwan. În plus multe școli folosesc acest eveniment pentru a face stacking în sprijinul unui proiect de susținere a unor cazuri sociale.


Stacker-ii din România participãm la înregistrarea unui nou record mondial în sport stacking joi, 13 noiembrie!

Așa cum menționeazã Bob Fox, fondatorul și directorul executiv al WSSA, acest eveniment Guiness este o modalitate extraordinarã de a strange stacker-ii de pe glob. „Sport stacking este o activitate gustatã de oamenii de toate vârstele indiferent de nivelul social. Promoveazã coordonarea mânã-ochi, activarea creierului, fitness-ul, munca în echipã, viteza și multã distracție. Acesta este cel de-al nouãlea an în parteneriatul nostru cu Guiness World Records și suntem foarte încântați sã facem încã o încercare de a doborî un record mondial.”

Sport stacking cu pahare sportive Speed Stacks este prezent în mai mult de 40000 școli și organizații de tineret din lume. Este atractiv pentru profesori și pentru elevi pentru cã este ușor de învãțat și totodatã provocator pentru a ajunge cel mai bun. Beneficiile includ timp de reacție înbunãtãțit, coordonare mânã-ochi, concentrare și focalizare. WSSA este organizația care supervizeaza concursurile și turneele din întreaga lume. Speed Stacks este furnizorul official de echipamente al WSSA:

Pentru a lua parte in marcarea acestui record școlile sau organizațiile trebuie sã înregistreze minim 25 stacker-i pe WSSA. Odatã ce un grup a fãcut exerciții timp de 30 minute pentru fiecare participant, organizatorul și un martor vor trebui sã trimitã on-line numãrul final de participanți cãtre WSSA, pentru ca acesta sã fie înglobat în numãrul final de participanți trimis cãtre Guiness pentru recunoașterea oficialã.

Sport stacking este recunoscut ca „o cale de a înbunãtãții abilitãțile mâinilor cu o vitezã fantasticã”. Este un sport captivant unde participanții ridicã și coboarã 12 pahare sportive de plastic cu un design special în secvențe predeterminate în timpul cel mai scurt. Stacker-ii concureazã contra timp, concureazã în echipã și deseori combinã sport stacking cu exercițiile de fitness fãcând parte din exercițiile derulate în orele de educație fizicã și sport. (vezi speedstacks.ro)

Bucuresti, 07.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *