free download 78 travel guides written by experts

SPM Indoor Division: Exclusivitati pe piata de indoor

Start in forta pentru SPM Indoor in 2009.
Exclusivitati si noi locatii in 6 orase ale tarii.


SPM Indoor Division opereaza in exclusivitate de la inceputul acestui an in Vitantis Bucuresti si noi locatii din tara: Promenada Mall Sibiu, Braila, Bacau, Focsani si Suceava Shopping City.

SPM Indoor Division a obtinut exclusivitate in 6 orase ale tarii pe suporturile:light frames (casete luminoase), people stoppers (totemuri), usi de acces si proiecte speciale ( de tip ceilling hanger) in locatiile: Vitantis Bucuresti, Promenada Mall Sibiu, Braila, Bacau, Focsani si Suceava Shopping City.

SPM Indoor Division isi consolideaza astfel reteaua de locatii si se pozitioneaza intr-un avantaj strategic fata de concurentii din piata de indoor. Extinderea retelei aduce in portofoliul agentiei locatii cu un potential important de retail. “Am ales sa ne extindem portofoliul intr-o serie de locatii ofertante pentru clientii nostri: reteaua de mall-uri Promenada Mall, incluse in European Retail Park, Vitantis Shopping Center, un parc comercial important pentru Bucuresti si Suceava Shopping City – cel mai mare centru comercial din nordul Moldovei” declara Razvan Constantinescu, General Manager SPM Indoor Division.

Vitantis Shopping Center este cel mai mare retail park din Bucuresti Sud si se pozitioneaza intre doua din cele mai mari cartiere rezidentiale din Bucuresti; fapt ce promite o audienta importanta din punct de vedere calitativ si cantitativ pentru clientii suporturilor publicitare de indoor. Vitantis se intinde pe o suprafata de 33.000 km si include un supermarket Carrefour, un magazin de electronice si electrocasnice Tehnomarket si un magazin de mobilier Mobila Bontas.

Promenada Mall este un lant de complexe dezvoltate la nivel national, inclus in proiectul de parcuri comerciale- European Retail Park. SPM Indoor are contract de exclusivitate pe suporturi in Promenada Mall Sibiu, Braila, Bacau si Focsani.
In toate cele 4 orase Promenada Mall este o componenta principala a European Retail Park ce include retaileri precum: Carrefour, Media Galaxy, Real, Bricostore, Baumax sau Staer.

Suceava Shopping City, cea de-a sasea locatie castigata in acest an, se intinde pe o suprafata de 47.100 km si cuprinde un supermarket Carrefour, un showroom Mobexpert, un magazin Media Galaxy si unul Baumax.

Pentru SPM Indoor Division operarea in regim de exclusivitate in noua retea de mall-uri aduce consolidarea pozitiei castigate pe piata de indoor. Agentiilor de media si clientilor SPM li se pune astfel la dispozitie o retea extinsa de suporturi si locatii, ce permite o planificare mai eficienta a campaniilor.

Razvan Constantinescu, General Manager SPM Indoor Division declara cu privire la exclusivitatea obtinuta la inceputul anului: “Intentionam sa ne extindem portofoliul printr-o foarte buna strategie si sa avansam astfel in atingerea obiectivului de a deveni anul acesta lider de piata”.

Contractele de exclusivitate obtinute in cele 6 orase ale tarii reprezinta un parteneriat de incredere cu administratorii mall-urilor si confirma calitatea de jucator important in piata de indoor a SPM Indoor Division.

Bucuresti, 24.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *