metalshow

Splish Splash Splosh – curata distractie pentru murdarici

Si tu ai probleme cu micutul tau, care uita sa se spele pe maini inainte de masa? Trebuie sa ii promiti ‘recompense’ dulci sau jucarii pentru fiecare baie? De ce sa nu facem dintr-un obicei plictisitor, un motiv de distractie si bucurie?

Trei pinguini haiosi de la Palmolive sunt hotarati sa devina noii prieteni ai copiilor dumneavostra. Splish Splash Splosh! Noul sapun lichid Palmolive pentru copii Splish Splash Splosh face ca spalatul mainilor sa devina un obicei placut si distractiv in acelasi timp. Cu noua spuma lichida, creata special pentru copii, manutele acestora vor fi intotdeauna curate iar copiii vor fi incantati de cei trei noi prieteni de joaca si de balonaşele de spuma roz, frumos mirositoare.

Aroma placuta de fructe si atingerea fina a spumei ii vor cuceri definitiv pe micuti, iar datorita formulei sale speciale, testata dermatologic si cu pH neutru, mainile copiilor tai vor fi intotdeauna moi si placute la atingere.
 Transforma fiecare baie intr-un prilej de veselie! Splish Splash Splosh nu este doar un sapun lichid, este si o jucarie sub forma de pinguin, cu care micutul tau se poate juca chiar in timp ce face baie! In plus, Splish Splash Splosh este un adevarat prieten de joaca care are si grija de micutul tau prin formula sa cu pH neutru.

Spuma instant  Splish Splash Splosh de la Palmolive este disponibila sub forma a 3 pinguini de 200 ml si este recomandata copiilor intre 3 si 10 ani.

Bucuresti, 27.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *