metalshow

Spitalul Wellborn sprijină femeile active profesional să devină mămici

Numărul femeilor din România, cu vârste cuprinse între 25-35 de ani, extrem de active în zona business este în continuă creștere: 43% din totalul companiilor aveau o femeie manager în anul 2012; în anul 2006, doar 29% din totalul firmelor active nou create erau înființate de femei.

Veștile sunt optimiste din această perspectivă, dar cât de mult amână viitoarele mămici momentul nașterii unui copil atunci când succesul în carieră devine prioritar?

În acest sens, rețeaua medicală Wellborn, ce include primul spital de infertilitate și de medicină materno-fetală din România, se implică activ în derularea programelor ce au în vedere această grupă de vârstă. Astfel, acțiuni precum Primul Pas, Primul Copil și Un FIV gratuit pe lună sunt cele mai importante etape pe care mămicile de carieră le pot parcurge alături de medici ultraspecializați în probleme de infertilitate și beneficiind de aparatură performantă în cadrul Spitalului Wellborn.

“Pentru că vorbim despre femei active și extrem de implicate în viața socială, mizăm pe creșterea gradului de informare prin programele dedicate pe care le oferim și, de asemenea, suntem deschiși discuțiilor cu viitoarele mămici care au nevoie de informații suplimentare. Prin sutele de cazuri de infertilitate soluționate în Wellborn, am întâlnit numeroase povești în care biroul a înlocuit prea mult timp casa și satisfacția profesională pe cea personală, iar amânarea unei decizii a însemnat întâlnirea cu medicii noștri. Cu toate acestea, prin rezultatele dobândite în urma alegerii schemelor de investigații și de tratament personalizate pe fiecare caz în parte, ne bucurăm să  avem o rată de succes la standardele clinicilor europene de prestigiu, specializate în probleme de infertilitate. Wellborn se bucură de o rată de succes superioară, chiar și pentru femeile de peste 35 de ani”, Silviu Predoi, Director General Wellborn.

Cifre optimiste pentru mămicile de carieră, altele decât cele financiare

„Am fost incluși în anul 2015 în topul celor 10 spitale din România care beneficiază de finanțare pentru procedurile de FIV și embriotransfer, ca o validare suplimentară a rezultatelor noastre”, dr. Carmen Ianiotescu, medic specialist obstetrică-ginecologie, specialist tratamentul infertilității cuplului și reproducere umană asistată /FIV.

(Rata de succes din Departamentul de Reproducere Umană Asistată din Spitalul Wellborn)


Wellborn, prima rețea medicală care din anul 2011 inițiază constant acțiuni de sprijinire a cuplurilor fără posibilități materiale și singurul Spital dedicat exclusiv tratării problemelor de infertilitate, specializat în servicii de medicină materno-fetală, anunță relansarea campaniei 1FIV gratuit pe lună, prin care oferă sprijină cuplurile cu probleme de infertilitate să beneficieze de o procedură de fertilizare in vitro gratuită. Campania are la bază un obiectiv social, în primul rând, determinat de creșterea accesibilității cuplurilor cu o situație financiară nefavorabilă la un program special gândit pentru ei, precum și de implicarea constantă în creșterea ratei de succes în ceea ce privește soluționarea medicală a acestor afecțiuni specifice infertilității.

“Suntem Rețeaua Medicală ce implementează cele mai multe campanii de susținere a cuplurilor, iar acesta este unul dintre demersurile noastre extrem de așteptat de mulți dintre pacienți”, dr. Deliana Predoi, medic specialist obstetrică-ginecologie, Supraspecializare Reproducere Umană Asistată – Fertilizare in Vitro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *