Spiritul aventurier al lui Lady Alex o ține departe de altar în ultimul episod al serialul britanic de aventuri PE URMELE MISTERELOR

Serialul britanic Pe urmele misterelor se apropie de final: ultimul episod va fi difuzat la DIVA marți, 9 mai, la ora 21:00.

Episodul final este intitulat The Caribbean. Mai este foarte puţin timp până la nunta lui Alex, iar ea nu a mai auzit nimic de Hooten de la evenimentele mortale din Cambodgia. Când află că acesta este pe o insulă idilică din Caraibe, cu jumătate din harta care ar duce la comoara piraților îngropată de Căpitanul Henry Morgan, nu poate rezista şi ia avionul pentru a i se alătura. Logodnicul ei, Ed, nu este de acord şi e îngrijorat că spiritul ei aventurier o ţine departe de altar.

hooten-and-the-lady_final
Serialul britanic al cărui titlu original este Hooten & The Lady e poveste plină de aventură, acţiune şi dramatism, care îi are în rolurile principale pe Michael Landes (Hooten) şi Ophelia Lovibond (The Lady) şi care spune povestea unor aventurieri care umblă prin lume, în căutare de comori ascunse. Cele două personaje sunt complexe – doi oameni care se ajută reciproc să exceleze în ceea ce fac, dar care nu ar recunoşte asta niciodată. Are un buget impresionant, spune o poveste de înaltă clasă şi a fost creat cu mare atenţie la detalii. Tonul glumeţ al poveştii şi doza modernă de ironie transformă această dramă escapistă şi distractivă într-o producţie care poate fi vizionată de toată familia. În serial joacă, în rolul distinsei Lady Lindo-Parker, și celebra actriță Jane Seymour.

Nu pierdeți marți, 9 mai, la 21:00, ultimul episod al seriei Pe urmele misterelor, exclusiv la DIVA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *