free download 78 travel guides written by experts

Spectacular castiga licitatia pentru spatiile publicitare de la metrou

Spectacular Group of Companies, cel mai mare grup local de companii ce furnizează servicii de publicitate stradală, a câştigat licitaţia organizată de S.C. METROREX S.A. pentru atribuirea spaţiilor publicitare din statiile de metrou. Spectacular devine astfel cel mai important furnizor de servicii de publicitate stradală din Bucureşti.

Înainte de licitaţie, grupul de companii Spectacular avea în portofoliu aproximativ 50% din oferta de spaţii publicitare de tip OOH ale Metrorex, ajungand in prezent sa administreze aproximativ toate spaţiile sale publicitare.

„Suntem onoraţi de faptul că că am castigat această licitaţie care confirmă reputaţia pe care Spectacular şi-a construit-o în industria de publicitate şi suntem convinsi că putem oferi pieţei de publicitate OOH un mediu de comunicare eficient, administrat profesionist,” a declarat Corneliu Cherbis, CEO Spectacular Group of Companies.

Cu un trafic estimat la 650 000 de călători zilnic, metroul bucureştean este un spaţiu care oferă o audienţă largă, mai bine de 35% dintre bucureşteni venind astfel in contact cu mesajele promovate pe spatiile publicitare.

Grupul de Companii Spectacular a fost înfiinţat în anul 2005 şi furnizează de atunci servicii de publicitate stradală la cel mai înalt nivel de profesionalism. Spectacular a avut una dintre cele mai rapide dezvoltări din domeniul publicităţii, specializându-se în dezvoltarea proiectelor outdoor în Bucureşti. Acum, compania deţine expertiza în creşterea valorii fiecărei campanii de media, prin atingerea publicului aflat în afara locuinţei cu ajutorul unor formate spectaculoase de publicitate stradală şi al unei oferte exhaustive de spaţii publicitare. Printre clienţii care au apelat la serviciile companiei se numără cele mai importante 5 instituţii bancare din România, clienţi din domeniul industriei energetice, telefonie, asigurari, real estate, auto, FMCG şi media.

Bucuresti, 01.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *