free download 78 travel guides written by experts

Spectacolul din spatele spectacolului Te cunosc de undeva

Pe 17 martie, Antena 1 lansează show-ul primăverii: Te cunosc de undeva. Opt vedete vor trece prin transformări spectaculoase şi vor evolua în faţa juriului şi a publicului într-un decor spectaculos. La scena imensă s-a lucrat mai bine de o luna, iar elementul cel mai interesant al acesteia este o altă scenă, mobilă, care îi va aduce în lumina reflectoarelor pe concurenţii total transformaţi. La schimbările uluitoare prin care vor trece vedetele concurente vor contribui zeci de profesionişti: make-up artişti, stilişti, antrenori vocali, coregrafi, profesori de actorie.

Antena 1 aduce în România un nou format de succes, un concept nou pe piaţa formatelor tv din ţara noastră: transforming show. Opt vedete: CRBL, Delia Matache, Dan Helciug, Maria Buză, Julia Jianu, Iulian Vasile, Lora si Jorge vor apărea în faţa telespectatorilor aşa cum nu i-au mai văzut niciodată. Concurenţii vor trece prin transformări uluitoare, iar prestaţiile lor din show se vor face într-un decor strălucitor.

La acesta au lucrat mai bine de o luna peste 50 de persoane. Scena este imensă, iar în mijlocul ei există o alta, mobilă care îi va aduce pe cei opt concurenţi total transformaţi în faţa juraţilor. Pentru stabilirea celui mai eficient mecanism de mişcare a scenei-lift, producătorii au testat patru sisteme diferite, astfel încât concurenţii să nu întâmpine nicio dificultate în timpul show-ului.

Prestaţiile concurenţilor vor fi spectaculoase, iar elementele surpriză nu vor lipsi din nicio ediţie. Pe lângă capacitatea fiecăruia de a intra în pielea personajelor, scenografiile vor fi excepţionale. În prima ediţie producătorii vor aduce un şarpe, a cărui greutate este aproape egală cu cea a vedetei care îl va aduce pe scenă.

La transformările spectaculoase ale concurenţilor va contribui o echipa de profesionişti. Pe lângă antrenorii cu ajutorul cărora cele opt vedete vor încerca să depindă gesturile şi inflexiunile vocale ale artiştilor în pielea cărora vor intra, la transformarea lor vor lucra cei mai buni make-up artişti, stilişti şi hair stilişti, scenografi şi coregrafi.

Telespectatorii se vor putea bucura de super show-ul Te cunosc de undeva, de pe 17 martie, numai la Antena 1. Gazdele emisiunii vor fi Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 08.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *