free download 78 travel guides written by experts

Spectacolul de stand-up comedy,

povestea amoroasa a lui Robi si problemele existentiale ale lui Celentano – in topul preferintelor telespectatorilor

Las Fierbinți, lider de audiență

Comedia a cuprins România! Un spectacol de stand-up de succes l-a propulsat pe Rață pe orbita județului! Spectacolul de la cârciuma din Fierbinți a fost urmărit la nivel național de peste 2 milioane de telespectatori. În minutul de aur de la 21:51, peste 2,5 milioane de români urmăreau cu interes aventurile simpaticelor personaje.

Las Fierbinți a fost lider de audiență pe toate categoriile de public. Astfel, în intervalul de difuzare 21:23-22:18, pe segmentul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a fost lider de audiență cu 11.6 puncte de audiență și o cotă de piață de 26.1%, următorul post clasat înregistrând valori de două ori mai mici: 5.6 puncte de rating și 12.5% cotă de piață.

Pe întreg publicul din mediul urban, PRO TV a obținut pe perioada difuzării episodului plin de umor o audiență medie de 9.6 puncte de rating și 18.1% cotă de piață, următorul post clasat înregistrând 9.5 puncte de rating și 17.8% cotă de piață.

Și la nivelul publicului național, serialul Las Fierbinți și-a menținut poziția de lider cu 11.1 puncte de rating și o cotă de piață de 19.7%. Televiziunea de pe locul 2 a înregistrat 9.4 puncte de rating și 16.7% cotă de piață.

Faptul că Horațiu Mălăele nu a mai putut onora propunerea lui Bobiță de a ține un spectacol de teatru la cârciuma din Fierbinți l-a propulsat pe Nicu Rață pe cele mai importante scene ale județului! Numărul absolut savuros de stand-up a fost aclamat de toți spectatorii!

Dacă majoritatea localnicilor au ales să-și petreacă timpul într-un mod amuzant, Robi a suferit o dezamăgire în ceea ce o privește pe Marcela, verișoara Aspirinei! Deși s-a îmbrăcat elegant, a făcut gesturi galante invitând-o la o cafea la Primărie, acesta a fost extrem de trist în momentul în care a aflat că Marcela nu este cea mai potrivită persoană pentru el, luând în considerare spusele Aspirinei.

La sediul organizației non-profit care se ocupa de problemele sociale ale persoanelor din mediul rural, Celentano a fost pus la încercare, fiind sfătuit să se înscrie într-un program de dezalcoolizare. Puterea de convingere a unuia dintre angajați a dat roade! Cel puțin pentru un acest episod.

Las Fierbinți, cel mai apreciat serial românesc al ultimilor 10 ani, continuă să scrie istorie! Singurul serial cu 100% leadership în fiecare dintre cele 6 sezoane, este difuzat în fiecare miercuri și joi, de la 21:30 numai la PRO TV!

Bucuresti, 02.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *