metalshow

Spectacolul de la Românii au talent a intrat în casele a milioane de telespectatori

Cel mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii, Românii au talent, le-a adus aseară telespectatorilor un spectacol senzațional, plin de neprevăzut, povești emoționante și momente care au surprins, au adus lacrimi de fericire, nenumărate zâmbete pe chipurile tuturor celor prezenți în sală și comentarii și reacții savuroase ale celor patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, dar și ale gazdelor emisiunii, Smiley și Pavel Bartoș.

Cea de-a opta ediție Românii au talent a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 23:09, la nivel național, peste 3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:35, aproape 5 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Românii au talent a înregistrat 19.5 puncte de rating și 48.1% share, de peste 5 ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.7 puncte de rating și 9.2% share.

Momente neașteptate și reacții incredibile

Românii au petrecut o seară extraordinară alături de Românii au talent și concurenții care au pregătit numere de excepție pentru preselecțiile show-ului. Spectacolul a fost desăvârșit, surprizele s-au ținut lanț, iar momentele prezentate pe scenă au stârnit reacții incredibile în sală și la masa juriului. Emoția s-a îmbinat perfect cu umorul și au transformat seara de vineri într-una perfectă.

Andra Gogan a spart gheața aseară. Tânăra care dă viață personajelor de desene animate precum doctorița Plușica sau prințesa Sofia a prezentat un număr de step combinat cu street dance, pe care l-a pregătit cu o săptămână înainte de preselecții. Ea i-a cucerit pe jurați cu energia și cu talentul ei desăvârșit. ”Andra, îți spune Andra că te iubește foarte mult! Și cred că toți copiii din sală te iubesc. Iată o surpriză plăcută, pentru că nu știam că faci și step sau dansezi atât de bine! DA!”, a spus Andra. Concurenta a obținut 4 de DA și continuă competiția.

Ludovic Filtner a cântat melodia Family portrait, dar jurații nu au fost pe deplin convinși de calitățile sale vocale. Pentru a-și demonstra talentul a interpretat și melodia I need a dollar, acapella, și a dovedit că are un timbru deosebit și că merită să meargă în etapa următoare cu 4 de DA. În momentul jurizării, Florin i-a spus: ”Eu închei socoteala cu tine. Îmi aduci aminte de Elton John tânăr, care și el falsa, până a aflat că va fi cântăreț. La început era pianist și așa mai departe. Deci eu îți dau un DA și cu asta basta!”.

Cei zece membri ai grupului Urban Kingdom au adus pe scenă un număr de streetdance cu o coregrafie de excepție. Concurenții s-au sincronizat, au fost plini de energie, pasiune și au făcut spectacol. ”E momentul lor! Ne-am amintit de faptul că România mai are, totuși, și trupe de dans și mă bucur că vin aici, la Românii au talent, să încerce să ne cucerească!”, a spus Andi. Cu Urban Kingdom ne revedem în etapa următoare, unde grupul merge cu 4 de DA.

Micuțul Răzvan Oprea a cântat la caval, apoi la fluier, iar emoția și voia bună transmise de el au ajuns la public și la jurați. ”Ești foarte talentat, DA!”, a spus Mihaela, iar Florin a continuat: ”Ai și de la mine 8 ani și 10 luni de DA!”. Răzvan a primit în final 4 de DA și merge mai departe în competiție.

Taraful Cleante a creat o atmosferă extraordinară în sală și i-a bucurat pe toți cu momentul prezentat. Cei zece concurenți au trecut de la un stil muzical la altul și au cântat plini de fericire și entuziasm. ”Se vede că faceți asta de o viață! De când v-ați născut faceți muzică. Se vede, se simte prin toți porii iese muzică.”, a spus Andra. Taraful Cleante a obținut 4 de DA din partea juriului și merge în etapa următoare.

Alexandru Precup a cântat o melodie dificilă, Time is running out, și a fost apreciat atât pentru curajul de a alege o asemenea piesă, cât și pentru timbrul său vocal special. ”Eu am rămas foarte încântată de alegerea ta. Ți-a ieșit, Alexandru! Mie mi-a plăcut foarte tare!”, i-a transmis Mihaela. Cu Alexandru ne revedem în etapa următoare a competiției, unde merge cu 4 de DA.

Adriana Popescu a prezentat aseară un moment inedit de hair design. Concurenta a coafat mai multe fete, iar la final toți au fost surprinși de rezultat. Adriana a dat dovadă de talent și creativitate, a făcut spectacol, a primit felicitări și 4 de DA, cu care merge mai departe în competiție. ”Mi se pare că ești foarte talentată și că e un soi de aptitudine de apreciat! Bravo! DA!”, i-a spus Mihaela în momentul jurizării.

Bruce și Istvan au combinat mai multe stiluri de dans și au ridicat sala în picioare. Cei doi au demonstrat că au dansul în sânge și că acesta este lucrul care îi face cu adevărat fericiți. Momentul lor a fost apreciat de jurați, iar Andi le-a spus: ”Mi se pare că asta a fost o demonstrație de cum ar trebui să arate un moment de dans în orice emisiune din orice colț al lumii. A fost foarte clar că băieții ăștia dețin centura neagră în dans! DA!”. Cu Bruce și Istvan ne revedem în etapa următoare, în care merg cu 4 de DA.

Serghei Hohreacov a adus aseară un număr extraordinar de aerial strips, cu elemente dificile, care i-a uimit pe jurați. Concurentul a dovedit că este talentat, dar și că muncește foarte mult pentru a reuși aceste performanțe. ”Mie mi se pare că poate fi una dintre definițiile talentului să reușești să transmiți emoție cu ajutorul a două chingi și, probabil, a câtorva mii de ore de antrenament.”, a spus Andi. Chiar dacă Florin nu a fost convins de moment și a dat NU, Serghei a primit 3 de DA și merge mai departe.

Oana Alexandra Pîrvu a cântat o melodie hip-hop, a avut atitudine, iar sala a apreciat momentul pe care ea l-a prezentat și a aplaudat-o îndelung. ”Eu aștept de mult fete în hip-hop și îmi place ideea. Ideal ar fi să începi și tu să compui sau să începi și tu să-ți pui viața la bătaie în hip-hop. Atunci asumarea ar fi completă!”, i-a spus Mihaela. Andra a acordat NU momentului, însă Oana continuă competiția cu 3 de DA.

Trupa Selfish Murphy a cântat aseară o melodie punk irlandeză și a reușit să ridice sala în picioare. Un moment plin de energie, care a primit ropote de aplauze și 4 de DA din partea juriului. ”Ăsta e farmecul lor! Români să cânte în alt stil și să-l cânte atât de bine!”, a spus Andra în momentul jurizării.

Elena Guțu și partenerul ei, Eugen Fărguțu, și-au dorit să reprezinte o luptă prin dans. Numărul prezentat de cei doi a fost plin de pasiune și mister. Mihaela a dat NU momentului, însă concurenții au primit șansa de a merge mai departe. ”Viața este așa, dar nu mergem pentru asta la spectacol. Am să vă dau DA doar ca să văd că vă schimbați total atitudinea față de viață. Ieșiți la lumină și oferiți-ne ceva solar! Hai, duceți-vă cu 3 de DA acasă!”, le-a spus Florin.

O prezență exotică pe scena Românii au talent, Alina Inyan Emem, i-a surprins pe toți cu talentul său. Concurenta a cântat o melodie din folclorul românesc și, chiar dacă Andra i-a acordat NU, Alina continuă competiția cu 3 de DA. ”Eu cred că emisiunea asta merită un moment exotic de genul ăsta.”, a spus Andi.

Remus Stana a cântat la vioară, a trecut rapid de la un stil muzical la altul, a făcut spectacol și i-a cucerit pe jurați cu talentul său desăvârșit. ”Ai cântat frumos, ai combinat neașteptat stilurile, foarte pe gustul meu.”, a spus Mihaela. Remus a obținut 4 de DA și merge în etapa următoare a competiției.

Laura Bretan a venit din Chicago la preselecțiile Românii au talent, îndrumată de bunicul ei, și a cântat aseară o arie de operă în memoria acestuia. Micuța i-a uimit pe toți cu vocea ei incredibilă. Jurații s-au ridicat în picioare încă de la primele note atinse de Laura, iar la finalul momentului au mers pe scenă pentru a o felicita. ”Superb, superb, superb! Pur și simplu ne-a năucit, ne-a lăsat fără cuvinte! Am plâns, ne-am bucurat și ce apreciez și mai mult la ea este că ea nu e conștientă de ce dar are de la Dumnezeu.”, a spus Andra. Laura continuă competiția cu 4 de DA și foarte multe felicitări.

Cei opt membri ai grupului Cool style au adus pe scenă un număr inedit de dans. Au făcut spectacol și au încântat cu momentul creat, dar și cu povestea transmisă. Florin nu a fost impresionat și a acordat NU, dar Andi, Mihaela și Andra au dat 3 de DA, iar concurenții merg mai departe. ”Cred că vom ține minte acest număr!”, a spus Andi.

Remus Mihai a revenit la Românii au talent și a făcut spectacol din beatbox. A demonstrat că este perseverent și că talentul său merită să fie susținut de întreaga țară. ”Aparțin unei generații în care am văzut de la Ginger Rogers până la Ovidiu Lipan Țăndărică oameni rupând bețele, nu microfoane, dar o fi și treaba asta… Sunt dinozaur, îmi văd de treaba mea… DA!”, a spus Florin în momentul jurizării. Remus a primit 4 de DA și merge mai departe în competiție.

Iulian Neculache a adus pe scenă un moment de improvizație muzicală. Jurații i-au spus concurentului câte un cuvânt, iar el le-a reprezentat prin câte o melodie cântată la pian. Talentul său a fost apreciat, iar la final a primit 4 de DA. ”Nu avem niciun dubiu, avem de-a face cu un pianist foarte bun!”, a spus Andi.

Nici magia nu a lipsit aseară. Bogdan Muntean a prezentat un număr de iluzionism cu sticle, cilindri și pahare, a fost amuzant, iar trucurile sale i-au fascinat pe jurați. ”Ești bun la petreceri, când se termină băutura.”, i-a spus Florin cu zâmbetul pe buze. Cu Bogdan ne revedem în etapa următoare, unde merge cu 4 de DA.

Cea de-a opta ediție Românii au talent le-a adus românilor momente neașteptate, emoție, distracție și foarte multe surprize!

Căutarea continuă şi noi concurenţi sunt gata să-şi demonstreze talentul vinerea viitoare, de la 20:30, numai la PRO TV!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *