free download 78 travel guides written by experts

Spectacolele FF Theatre din luna mai

Sa nu spui ca nu te-am anuntat din timp ce spectacole avem! Iata programul complet pentru luna mai!

·    Joi, 11 mai – “My black love”. Un show care introduce un concept nou, acela de teatru shot, scurt, plin de energie si cu ingrediente de calitate. Dragostea, comedia si drama se combina minunat ca sa-ti bucure simturile. Ca nebunia sa fie completa, adaugam si dansuri de cabaret. Este reteta  perfecta pentru un inceput de weekendul menit sa te trezeasca la viata. Pana la fund!

ff-theatre20170329
·    Sambata, 13 mai – “Actorul”. Adaptare  dupa “Telegrama” de Aldo Nicolaj.  O comedie cu rasturnari de situatii neașteptate, un spectacol care vorbeste despre lupta care se da in fiecare dintre noi atunci cand suntem pusi in fața unor situatii-limita.  Distributie si regie: Alex Vlad.

·    Joi, 18 mai – “Crezi c-or sa ne bata?”.  Adaptare dupa “Occident express”, de Matei Visniec. Un spectacol viu, plin de neprevazut, unde oamenii sunt certati pt indiferenta lor, unde granitele pica si globalizare isi da masca jos, spunand pe sleau adevarul despre occident.  Distributie: Florin Fratila, Ioana Chelmus, Alex Vlad, Anastasia Dumitrescu, Anastasia Nashko si Mihai Badoi. Regie: Florin Fratila.

·    Sambata, 20 mai “Cum se duce totul dracu’“. Adaptare  dupa “Crize” de Mihai Ignat. Ce faci cand te trezesti cu un necunoscut in pat? E simplu: te indragostesti, iesi la cateva intalniri,  faci nunta, te muti impreuna si… mai bine vii sa vezi cu ochii tai cum se duce totul dracu, pentru ca dragostea este ca un camp de lupta, unde nimeni nu castiga.

“Locul actiunii” este in club A iar pentru bilete/rezervari, ne gasesti la numarul de telefon 0726887728 sau la adresa de e-mail ffteatru@gmail.com. Biletul costa 35 lei.

Site: https://www.ffentertainment.ro/ff-theatre/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *