free download 78 travel guides written by experts

Spectacol incendiar la „Te cunosc de undeva!”

Delia a fãcut senzaţie în interpretarea excentricei Lady Gaga

Delia Matache a impresionat sâmbãtã seara juriul „Te cunosc de undeva!” în interpretarea excentricei Lady Gaga. Cu o piesã care încã face senzaţie, o coregrafie incendiarã şi un outfit de zile mari, Delia a ridicat sala în picioare şi a smuls ropote de aplauze de la juraţii „Te cunosc de undeva!”. Cosmin Seleşi a rugat-o pe coregrafa super show-ului ca atunci când mai pregãteşte astfel de coregrafii sã îl includã şi pe el în corpul de balet.

Delia Matache a fãcut senzaţie sâmbãta aceasta la „Te cunosc de undeva!”. Dupã o sãptãmânã întreagã în care a studiat gesturile şi mimica excentricei Lady Gaga, Delia a pus în scenã un spectacol incendiar alãturi de corpul de balet al super show-ului. Acordurile piesei „Poker face” şi interpretarea de zile mari a artistei au ridicat sala în picioare şi au smuls ropote de aplauze de la juraţii „Te cunosc de undeva!”. Juraţii nu au avut decât cuvinte de laudã la adresa Deliei, iar Cosmin Seleşi a stârnit hohote de râs atunci când i-a cerut special coregrafei show-ului, Ioana Macarie, ca data viitoare când va mai pregãti astfel de coregrafii sã îl includã şi pe el în corpul de balet.

În fiecare seară de sâmbătă, CRBL, Delia Matache, Maria Buză, Dan Helciug, Julia Jianu, Lora, Jorge şi Iulian Vasile vor încerca să intre în pielea unor personaje celebre, spre deliciul telespectatorilor, dar şi în scopuri caritabile. Cele opt vedete vor concura una împotriva celeilalte timp de 11 săptămâni, încercând să îi convingă pe cei patru juraţi că merită să primească un punctaj cât mai mare. Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan vor evalua atent prestaţiile concurenţilor vedetă.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărei emisiuni se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenţi luptă în fiecare ediţie pentru premii în bani, dar şi un mare premiu, câştigat în marea finală. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 01.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *