Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Spectacol de improvizatie cu trupa iELE, in sprijinul victimelor din Colectiv

Duminică, 15 noiembrie, la ora 21:00, trupa iELE, singura trupă feminină de improvizaţie din România, va susţine un spectacol în Club 99 (Bd. Dacia nr. 99).

Toate încasările obţinute în urma vânzării de bilete vor fi donate victimelor incendiului din club Colectiv.

„Ne continuăm datoria de a readuce zâmbetul pe buze. Cu emoţie, cu dorinţa de joc şi cu drag, vrem să ajutăm cum putem mai bine victimele acestei tragedii”, trasmite trupa iELE.

Pe 15 noiembrie, trupa iELE joacă pentru prima oară în Club 99, reluându-şi seria de spectacole lansată la începutul acestui an. Preţul unui bilet este 25 de lei, iar cei care doresc să participe trebuie să facă o rezervare la numărul de telefon 0733 500 301.

Înfiinţată în 2014, trupa de „teatru de improvizaţie la feminin” este compusă din cinci actriţe cu o experienţă valoroasă în teatru şi film. Camelia Pintilie face parte din echipa teatrului Tony Bulandra şi a companiei de teatru româno-franceză Compagnie 28. În plus, a avut mai multe roluri în filme de lung metraj („The Crypt”, „Be That Man” sau „Femeia cu cravata neagră”) şi în seriale PRO TV precum „Cu un pas înainte”, „Doctori de mame”, „Decizii”. A prezentat emisiunea „Film 100%” a Antenei 1 şi, în prezent, îşi împrumută vocea personajelor Disney Channel.

Victoria Răileanu a jucat în seriale TV („Daria, iubirea mea”, „Doctori de mame”, „Neam legat”), în lungmetraje („O lună în Thailanda”, „The Whistleblower”), în scurtmetraje („Candy Crush”) şi în piese de teatru în regia lui Radu Afrim, Eugen Jebeleanu sau Conrad Mericoffer. Mai mult, a regizat spectacolul de teatru-dans „My Isadora”. Delia Riciu este membru fondator al Recul, spaţiul dedicat iubitorilor de cultură. A jucat în thriller-ul american „The Keeping Room” (2014), în regia lui Daniel Barber, a fost membră a trupei Comedy.show şi asistent de regie pentru ”Când ploaia se sfârşeşte” a lui Radu Afrim.

Adriana Bordeanu a jucat pe scena Teatrului Bulandra ("Ivanov", regia Andrei Şerban), a Teatrului „Pentru Puţini” ("Infanta", regia Liana Ceterchi) şi în producţia independentă "Ziua în care nu s-a întâmplat nimic". Julianna Nagy a făcut parte din trupa Obligo şi a jucat în regia Clarei Flores, în spectacolele "Totul despre ei" şi "Ziua în care nu s-a întamplat nimic". Este pasionată de pictură, fiind parte a echipei Mustash din domeniul artelor plastice.

Programul de spectacole şi mai multe detalii despre trupa iELE sunt disponibile pe site-ul www.trupaiele.ro şi pe pagina de Facebook iELE.

Bucuresti, 11.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *