Kinodiseea

Specializarea si certificarea internationala in Knowledge Management

disponibila, in sfarsit, si in Romania

~ prolog la cea de a II-a editie a INCUBATORULUI de PROIECTE
si AFACERI EUROPENE
(Bucuresti, Centrul ALERON,
19-21 martie 2009) ~

Avem deosebita bucurie sa va anuntam ca, dupa testarea cu succes pe cele cinci continente, sistemul de lucru si organizare a business-ului propriu, conform principiilor subsumate Societatii Cunoasterii si ale unui „management cunoscator” (organizarea afacerii bazata pe invatare continua) proprii sistemului de invatare trainica si de promovare a business-ului de tip KM, incep sa dea roade cu adevarat si in tara noastra. Astfel, salutam cu profund respect si sincera incantare initiativa prestigiosului consultant si trainer Octavian SERBAN, George Town University MBA / Certified Knowledge Manager IKMI, de a lansa si in Romania, Programul KM Specialization.

International Knowledge Management Institute (IKMI) furnizeaza prin filialele sale si reteaua sa de profesionisti, traineri si analisti KM training & solutions, sprijina in mod direct reteaua internationala de peste 1500 de profesionisti + absolventi ai programelor Certified Knowledge Management, comunica si colaboreaza cu un numar de peste 5000 de profesionisti pe care i-a format pe plan mondial. Beneficiile de baza ale absolventilor si membrilor retelei internationale KMI sunt urmatoarele: formare personalizata face-to face si prin workshop-uri virtuale, precum si componente selectionate din cadrul programului e-CKM; participarea la proiectele si activitatile remunerative regionale, derulate in fiecare dintre institutele componente; certificarea specifica de nivel international a competentelor si abilitatilor dobandite, conform standardelor unitare ale IKMI, precum si oportunitatea de consultare permanenta cu CKM mentorii/instructorii acreditati si cu board-ul Facultatii de e-Learning in vederea constituirii KM Body of Knowledge, ca organism international devotat Societatii Cunoasterii.

Spre edificare, in acelasi cadru, va invitam sa consultati pe siteul www.structuralfunds.ro/Atelier/KM.html prezentarea sistemului de lucru pe plan global a KM si sa beneficiati din plin de avantajele noului stil de management al proiectelor si de coordonare a afacerilor in miezul crizei, drept modalitate coerenta si unitara pe plan mondial de certificare internationala a abilitatilor si competentelor de consultanta si training in vederea fructificarii celor mai captivante si stimulative oportunitati de finantare si de investitii pe termen mediu si lung. Mentionam ca IKMI este reprezentat in Europa de Est de Knowledge Management Institute-Romania prin agentia Knomacons.

Amintim ca lansarea programului Knowledge Management Specialization in Romania, anticipata deja cu ocazia primei reuniuni a Incubatorului de Proiecte si Afaceri Europene (Bucuresti, 6 februarie 2009), este plasata sub egida Platformei de Actiune si Interventie Rapida “EU-RO Clearing Funds”, coordonata de EUROLINK-House of Europe si se va desfasura la Bucuresti, in perioada 19-21 martie 2009, sub deviza “Investitii sanatoase prin cura intensiva de KNOWLEDGE MANAGEMENT”. Aceasta reuniune face parte dintr-un proiect nonguvernamental si nonprofit mai amplu – Atelierul Inter-Activ de Idei, Proiecte si Investitii Inovative -, sprijinit de “Asociatia de Stiinte Alternative din Romania” si “ALERON. Training. Consulting. Outsourcing”, precum si de urmatorii Parteneri Media: NewsChannel.ro; Grupul “Tribuna Economica” (revistele “Euroconsultanta” si “Economie si Administratie Locala”); ClubAfaceri.ro; GhiseulBancar.ro, Finantare.ro; SmartFinancial.ro; SmartBank.ro; Comunicatii Mobile; PRWave.ro; ComunicateMedia.ro; StiriEvenimente.ro; Early Warning Support al Platformei “EU-RO Clearing Funds”.

Pentru informatii suplimentare, cei interesati pot consulta siteul www.StructuralFunds.ro sau se pot adresa prin e-mail la adresa: eurolink@b.astral.ro

Bucuresti, 27.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *