free download 78 travel guides written by experts

Speakeri importanti la conferinta “Antreprenor. Solutii pentru un an de criza”

Reprezentanti la nivel inalt ai autoritatilor centrale, ai Comisiei Europene, precum si antreprenori, consultanti, bancheri, specialisti in fonduri europene, se vor reuni pe 13 mai, ora 10:00, la Crowne Plaza, in cadrul conferintei “Antreprenor. Solutii pentru un an de criza” pentru a dezbate problemele cu care se confrunta antreprenorii in aceasta periaoda. Organizata de cotidianul de afaceri Business Standard sub umbrela “Antreprenor” si Fundatia Post Privatizare, conferinta se va desfasura in cadrul Saptamanii Europene a IMM-urilor.

Si-au anuntat deja prezenta la eveniment Constantin Nita, Ministrul IMM-urilor, Comertului si Mediului de Afaceri, Milena Messori – Director Banca Europeana de Investitii (Bucuresti), Magdalena Mihordea – Comisia Europeana, Directia Generala Intreprinderi si Industrie, Aurel Saramet – Presedinte, Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri. La acestia se adauga nume importante ale antreprenoriatului romanesc, consultanti, bancheri si antreprenori de succes din strainatate, printre care: Marius Ghenea – Presedinte, Fit Distribution, Eric Kish – Presedinte, Smartree Group, Ionut Simion-Tax Partner, PriceWaterhouseCoopers, Robert Rekkers – Director General, Banca Transilvania, Therese Albrechtson – Albrechtson Holdings (Suedia) si Robert Lang – CEO, Result (Germania).

Persoanele care doresc sa participe la eveniment pot descarca formularul de inscriere de pe pagina conferintei //www.standard.ro/conferinta_antreprenor sau pe www.seimm.postprivatizare.ro, unde pot afla mai multe informatii despre speakeri si program.

De asemenea, cei interesati sunt invitati sa intre pe grupul conferintei de pe LinkedIn unde pot adresa intrebari vorbitorilor.

Conferinta “Antreprenor. Solutii pentru un an de criza” este sustinuta de televizunea de business The Money Channel si portalul pentru IMM-uri esimplu.ro si este realizata cu sprijinul Bancii Transilvania, FNGCIMM, Vodafone, Raiffeisen Bank, Accent Travel, Crowne Plaza si Babylon Consulting.

Evenimentul va fi moderat de Daniel Apostol, redactor-sef The Money Channel, iar concluziile vor fi prezentate in emisiunea Antreprenor, difuzata de postul de televiziune de business, miercuri, 13 mai, ora 19:00.

Seria de evenimente Antreprenor va continua in Cluj, Constanta, Timisoara si Iasi, iar evenimentul final va avea loc in luna noiembrie in Bucuresti.

Antreprenor este un produs media integrat al carui continut editorial se regaste in print, online, dar si pe TV. Primul proiect integrat dedicat acestei categorii de public, “Antreprenor” este sustinut de televiziunea de business The Money Channel printr-o emisiune difuzata in fiecare miercuri la 19:00, precum si in print, prin sectiunea speciala “Antreprenor”, ce apare in fiecare luni, impreuna cu cotidianul de afaceri Business Standard. De asemenea, puteti accesa si www.antreprenor.net, cel mai complex portal dedicat intreprinzatorilor din Romania.

Fundatia Post Privatizare (FPP) este o institutie administrata in comun de Comisia Europeana si Guvernul Romaniei, institutie constituita ca persoana juridica romana, apolitica si non-profit, avand drept scop sustinerea intreprinderilor mici si mijlocii (IMM) cu capital majoritar privat din Romania, in vederea sprijinirii si dezvoltarii sectorului privat.. Din martie 2009, FPP contribuie la crearea si functionarea Fondului Roman de Contragarantare, alaturi de Ministerul pentru IMM-uri, Comert si Mediu de Afaceri.

Bucuresti, 11.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *