free download 78 travel guides written by experts

Speakeri de top la Agile Tour Bucharest 2012

În 26 octombrie va avea loc cea de-a doua ediție Agile Tour din România. Evenimentul organizat de către Agora Group împreună cu 3 Pro-Lab Consulting, se bucură de prezența unor vorbitori deosebiți care vor vorbi despre cele mai noi tendințe în dezvoltarea de soluții Agile.

Ralp Jocham a început cariera sa în anul 1997 în Germania, lucrând ca programator. În ’98 s-a alăturat Oracle, în Marea Britanie, pentru a lucra la JDeveloper. Doi ani mai târziu s-a mutat în SUA și a lucrat ca și consultant în New York pentru Spherion. Mai târziu, el sa mutat la San Jose pentru a ajuta la Applied Biosystems, un lider in domeniul biotehnologiei, pentru a facilita trecerea de apoi la Agile. La începutul anului 2007 s-a alăturat ThoughtWorks ca instructor Agile.  În acest timp clienții săi au făcut parte din domenii diverse, precum Gap, LinkedIn, Google și Roche. La sfârșitul anului 2009 s-a mutat la Berna și s-a alăturat Zühlke pentru a ajuta la startul ofertele lor Agile.

În 2011, el a fondat www.effectiveagile.com pentru a ajuta întreprinderile mari elvețiene cu Agile.

Ralph este primul antrenor Scrum din Europa cu Scrum.org și lucrează în strânsă colaborare cu Ken Schwaber.

Cristian Cazan este Delivery Manager la Endava, cu peste 15 ani de experienta in domeniul IT. Fost șef al Dezvoltării România, el a fost responsabil de căutarea, atragerea și gestionarea a peste 160 de profesioniști IT în două locații de livrare. Cristian este un expert Agile, certificat Scrum Master, cu o experiență vastă în consultanța Agile pentru întreprinderi.

George Anghelache este Group Delivery Manager la Endava, cu peste 15 ani de experienta in domeniul IT. Fost manager de proiecte de livrare și șef al PM, el a supravegheat buna livrare a tuturor proiectelor Endava de la centrul din România. George este un expert Agile, ce oferă consultanță clienților blue-chip în punerea în aplicare a soluțiilor Agile.

Cei peste 15 ani de experiență ai Oanei Juncu în dezvoltarea de software și System Management au condus la trecerea ei către Agile, ca abordarea cea mai eficientă pentru organizațiile lider ale secolului 21 și care s-au concentrat pe livrarea de produse de calitate. Oana acționează ca facilitator pentru Transformare Agile și hands-on Autocare Agile și a echipelor de formatori ajutând (din miezul afacerii pentru dezvoltarea de software și servicii de sprijin), să adopte practici Agile și conexe. Unul dintre scopurile ei este sprijinirea organizațiilor în a-și dobândi dreptul de proprietate asupra produsului. Oana participă activ la comunitatea Agile franceză și internațională, deoarece ea crede cu tărie că știința conectată este generatoare de valoare. Ea este un cunoscut speaker în diferite conferințe ale acestei comunități.

Ștefan Bârgăoanu a lucrat în industria de software din anul 1998 și este un antreprenor în domeniu din 2002. El a început cariera sa de 10 ani ca un manager de proiect software cu management de proiect clasic și apoi a ajuns să adopte comunitatea Agile. Acum, ca un Coach al comunității Agile, el însoțește echipe în drumul spre inalta performanta si Lean Enterprise. Ca PMP și un CSM, Ștefan este membru fondator și facilitator cheie al PMI România Moldova Filiala Iași și AgileWorks.

Conferința se adresează managerilor de proiect, analiștilor de afaceri, dezvoltatorilor, directorilor, antreprenorilor, instructorilor, studenților, profesorilor universitari și tuturor celor interesați de Agile.

Mai multe detalii despre eveniment puteți afla la //www.agora.ro/conferinta/agile-tour-bucharest-2012#intro.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media: Ziare.com, HIT.ro, Business24.ro, IT Trends, Digital Trends, AgoraNews, MediaLook, mediaIQ, PRwave și PRwave Directory. Alți parteneri: Indaco Systems, iNES, DigiSign, ARIES, ANIS, BVMW, CIO Council, Byblos.

Bucuresti, 09.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *