Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

În spatele uşilor închise

B.A. Paris
Editura Trei

Uneori pare că visurile pot deveni realitate. Că poţi cunoaşte o persoană perfectă pentru tine. Grace este într-o asemenea situaţie. Sau aşa a crezut.

Jack a ştiut să o impresioneze din prima clipă. S-a purtat exemplar cu sora ei care are sindromul Down. Millie este, acum, la o instituţie, dar când va termina şcoala va veni să locuiască cu Grace. Jack este de acord cu acest lucru, ba chiar pare să aştepte cu nerăbdare momentul.

In spatele usilor inchise

Cartea începe, cumva, la mijlocul poveştii. De altfel, veţi remarca o pendulare a capitolelor între trecut şi prezent. Acţiunea nu are de suferit, iar thrillerul psihologic cucereşte de la bun început. Scena de familie iniţială este aproape perfectă. Grace este soţia și gospodina exemplară, iar împreună cu Jack sunt gazdele perfecte. Însă apar indicii, pentru cititori, că atunci când rămân singuri, lucrurile între Jack și Grace stau cu totul și cu totul diferit.

O poveste despre monștri, despre înșelăciune (nu cea în care soțul are o aventură); o poveste despre dispre disperare, despre speranță, despre iubire. Au Grace și Millie vreo șansă în fața lui Jake, cel care face în așa fel încât nici poliția, nici doctorii, nici vecinii să nu le creadă?

B.A. Paris a crescut în Anglia, dar a plecat în Franța, unde locuiește și acum. În spatele uşilor închise este romanul ei de debut, iar acest thriller psihologic a ajuns bestseller New York Times, tradus în 36 de limbi și va fi ecranizat în curând. Povestea poate că nu este unică, însă modul în care este scrisă, felul în care sunt create și evoluează personajele, acțiunea, toate cuceresc, sunt credibile și înspăimântătoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *