free download 78 travel guides written by experts

“Spargatorul de nuci pe gheata” a ridicat sala in picioare!!!!

Organizat de Agentia Vreau Bilet si Asociatia Culturala Maria Domina, “Spargatorul de nuci pe gheata” a ridicat sala in picioare!!!!

Vineri, 21 ianuarie, cand gongul a batut orele 19.00 trecute fix, locatia de desfasurare a reprezentatiei “Spargatorul de nuci pe gheata” a devenit de-a dreptul neincapatoare. Spectatorii care au venit la primul spectacol din acest an de la Sala Palatului, ademeniti de vestea decorului de gheata, dar si a unui patinaj artistic de inalt nivel profesional oferit de compania Sankt Petersburg State Ballet on Ice, au avut parte de o experienta de mare exceptie.

Veniti pentru a doua oara in Romania (dupa “Lacul lebedelor pe gheata” de anul trecut), balerinii rusi au fost intampinati cu mare entuziasm de publicul de toate varstele care a aplaudat cu frenezie spectacolul uimitor oferit de catre acestia. Ba mai mult! Extrem de bucurosi de feeria ce se desfasura pe scena, cei mai mici dintre spectatori s-au inghesuit catre baza scenei pentru a putea admira spectacolul uimitor de patinaj cat se poate de aproape.

Evenimentul nu a ramas insa lipsit de incidente mai putin placute. Astfel, in timpul repetitiilor de dinaintea reprezentatiei unul dintre patinatori s-a accidentat si a fost transportat la spital, fara a mai putea urca din pacate pe scena in seara respectiva. Cu toate ca incidentul se putea transforma intr-o adevarata problema, sansa ca reprezentatia sa mai aiba loc a constituit-o faptul ca dansatorul facea parte din corpul de balet si nu dintre solistii principali, astfel ca a putut fi dublat, iar spectacolul s-a desfasurat conform asteptarilor.

Agentia Vreau Bilet si Asociatia Culturala Maria Domina promit sa nu opreasca aici seria reprezentatiilor pe gheata create pe muzica angelica a lui Ceaikovsky. Asadar, compania de balet rusa va aluneca din nou pe gheata de la Sala Palatului cel mai probabil la sfarsitul acestui an cu o poveste legendara: “Cinderella”.

Dorim pe aceasta cale sa multumim tuturor partenerilor media care au sustinut acest spectacol unic si in general tuturor evenimentelor culturale pe care Asociatia Culturala Maria Domina si Agentia Vreau Bilet le pune in scena cu drag pentru spectatori.

Bucuresti, 24.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *