free download 78 travel guides written by experts

Spada

Bogdan Teodorescu
Tritonic Publishing

Bogdan Teodorescu este cunoscut in lumea politica foarte bine. Un specialist invitat la emisiuni, un om a carui parere avizata este des cautata.

Tritonic Publishing aduce un thriller politic odata cu publicarea romanului Spada de Bogdan Teodorescu. Povestea porneste de la mai multi rromi care aveau cazier si care sunt gasiti omorati de cineva cu o singura lovitura de cutit. Ucigasul este numit Spada.

Fireste ca toate fortele implicate incearca sa il gaseasca. Ceea ce aduce nou romanul lui Bogdan Teodorescu este infatisarea acestei anchete si evolutii a situatiei dintr-o perspectiva completa si complexa. Sunt analizate asadar implicatiile la nivel politic (si multiple structuri – de la presedinte si pana la ministri, reprezentanti ai etniei si nu numai), media (si trusturi) desigur efectele fiind resimtite de masa. Jocurile din spatele actiunilor sunt infatisate si ele din mai multe unghiuri. Veti intalni in acest roman personaje inspirate din realitate (analisti politici cu ticuri care ii vor face usor de recunoscut, realizatori de talk-show-uri de asemenea usor de recunoscut si veti mai observa cati altii).

Stilul este si el unul adaptat – veti intalni pagini cu stiri, cu editoriale cu declaratii politice ale unor partide si cu multe altele intr-un roman diferit.

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana@prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *