free download 78 travel guides written by experts

Space, the Final Party Frontier

Pentru a anunta urmatoarea sa petrecere legendara, J&B® trimite primul glob disco in stratosfera

In incercarea de a gasi cele mai uimitoare locatii de petrecere din lume, J&B® – brand-ul numarul unu mondial de party whisky, a atins ieri noi orizonturi prin lansarea primului glob disco in stratosfera, aproape de spatiul cosmic! Uriasul glob disco, simbol al campaniei J&B® ‘Start a Party’, a fost imortalizat in aer deasupra Pamantului la o altitudine de peste 30.000 de metri, fiind lansat in stratosfera pentru a anunta urmatoarea petrecere de senzatie J&B® – care va avea loc pe 20 iunie intr-un castel din Romania!

Altitudinea la care a ajuns globul J&B® este echivalenta cu:
· 3 x altitudinea de croaziera a unui jumbo jet
· 3.5 x inaltimea Muntelui Everest
· 80 x inaltimea Empire State Building din New York

Pentru a surprinde imaginile senzationale din timpul lansarii, J&B® a apelat la o echipa apartinand Universitatii de Zboruri Spatiale din Cambridge, Anglia; echipamentul fotografic fiind atasat globului J&B cu ajutorul unui balon cu heliu. Lansate dintr-un orasel din Anglia, globul J&B si balonul cu heliu au strabatut stratosfera timp de 4 ore si 20 de minute, inainte de a fi recuperate de catre echipa Universitatii din Cambridge.

"Globul disco reprezinta simbolul J&B® de party, recunoscut la nivel international, iar trimiterea acestui simbol la limita spatiului cosmic este cea mai buna modalitate de a anunta la nivel global urmatorul party J&B®. Prin aceasta lansare inedita, putem arata lumii si intregului univers ca stim cum sa dam startul unei petreceri oriunde, oricand si mai ales, aici in Romania!" declara Alina Praja, Marketing Manager Sollers PPD Romania.

Pe 20 iunie, invitati VIP din toata lumea se vor intalni intr-o locatie fascinanta pentru a petrece o noapte in care orice este posibil, la ceea ce se doreste a fi petrecerea anului.

J&B® este recunoscut pentru petrecerile spectaculoase pe care le-a organizat in locatii legendare inedite precum Orasul Interzis – China, peisajul selenar din Cappadocia – Turcia, stadionul Cupei Mondiale din 2010 – Africa de Sud sau prin transformarea unei nave de transport maritim in cel mai mare vapor-discoteca din lume.

Pe tot parcursul anului 2009, J&B® va da startul petrecerii in mai multe locatii inedite din intreaga lume, amintindu-le invitatilor sai ca cele mai tari petreceri incep si se finalieaza in mod responsabil.

Bucuresti, 11.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *