Our website use cookies to improve and personalize your experience and to display advertisements(if any). Our website may also include cookies from third parties like Google Adsense, Google Analytics, Youtube. By using the website, you consent to the use of cookies. We have updated our Privacy Policy. Please click on the button to check our Privacy Policy.

A sosit berea proaspată – SKOL Nepasteurizat

skol-nepasteurizat

·    SKOL Nepasteurizat este produsă local după o rețetă proprie, fără tratare termică, pentru a le asigura consumatorilor cel mai savuros și proaspăt gust de bere

UNITED ROMANIAN BREWERIES BEREPROD (URBB) lansează noul SKOL Nepasteurizat, o bere proaspată produsă local, netratată termic, fabricată după o rețetă proprie bazată pe ingrediente naturale. SKOL Nepasteurizat are un termen de prospețime de 12 săptămâni.

“Suntem încântați să lansăm pe piață SKOL Nepasteurizat, un produs cu care ne-am propus să readucem prospețimea berii produse în România. Noua investiție continuă tradiția noastră de a inova pentru a veni în întâmpinarea nevoilor și preferințelor consumatorilor români, fiind esențial pentru strategia noastră să ne dezvoltăm continuu, simultan cu particularitățile cererii pieței,” a declarat Shachar Shaine, președinte URBB.

skol-nepasteurizat
Produsă după o rețetă proprie, SKOL Nepasteurizat este o bere blondă, cu un gust proaspăt, înnobilată cu hamei aromatic și cu un volum de alcool de 5%, fiind disponibilă în versiunile de ambalare la doză și la sticlă – atât returnabilă, cât și nereturnabilă, ambele de 0,5l.

Pentru fabricarea SKOL Nepasteurizat, UNITED ROMANIAN BREWERIES BEREPROD a investit 1,2 milioane euro în modernizarea liniei de producție a fabricii din orașul Pantelimon, județul Ilfov. Noutatea o reprezintă instalația de microfiltrare a berii, care înlocuiește procedeul de pasteurizare, asigurând prospețimea berii timp de 12 săptămâni. Sistemul de microfiltrare, ce prevede două etape, asigură reținerea eventualelor microorganisme din bere prin prefiltre (cu cartușe de 0,65 μm– care rețin celulele de drojdie și particule grosiere) și filtre sterilizante (cu cartușe de 0,45 μm – care pot îndepărta peste 1 milion de bacterii pe cm2 de membrană filtrantă) și constituie o alternativa modernă la procesul de pasteurizare a berii, având avantajul de a menține aroma și prospețimea berii, evitând necesitatea tratamentului termic.

Capacitatea noii linii de îmbuteliere a SKOL Nepasteurizat este între 50.000 unități/oră și 100.000 unități/oră.

By Liliana Kipper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.