Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

SOS Satele Copiilor si Europa FM daruiesc povesti de Craciun

SOS Satele Copiilor şi Europa FM anunţă lansarea campaniei sociale „Doneaza o cărte de Crăciun”, prin care îşi propun să ajute copii dezavantajaţi din fiecare regiune a ţării, prin colectarea şi donarea de cărţi.

Proiectul, iniţiat de SOS Satele Copiilor şi Europa FM şi sprijinit de OTP Bank România, se derulează în perioada 16 noiembrie – 19 decembrie 2009, iar cei care doresc să contribuie pentru o cauză nobilă, sunt îndemnaţi să aleagă cel puţin o carte şi să  o aducă în oricare dintre sucursalele OTP Bank din ţară. Cărtile colectate vor fi ulterior donate prin intermediul Asociaţiei SOS Satele Copiilor.
 
„Suntem fericiţi să ne împlicăm din nou într-un proiect social atât de important, atât pentru noi, cât mai ales pentru beneficiarii săi direcţi – copiii fără îngrijire părintească sau în risc de a o pierde. Sperăm ca şi anul acesta să le readucem acestora zâmbetul pe buze şi să le facem copilăria mai fericită, dăruindu-le o poveste”,  Lucreţia Moldoveanu, Director Executiv,  SOS Satele Copiilor.

„Prin această campanie, Europa FM demonstrează încă o dată că este de partea ta şi adoptă o atitudine pro activă pentru rezolvarea problemelor cu caracter social. Acest proiect continuă iniţiativa noastră, „Europa FM susţine dreptul la educaţie”, care s-a desfăşurat în această toamnă. Conştientizăm importanţa implicării noastre în a-i ajuta pe copii şi a le facilita accesul la informaţie şi cultură, tocmai pentru că preţuim cunoaşterea, un element esenţial al evoluţiei noastre, ca oameni, dar şi ca fiinţe sociale”- Marius Furdui, Director Adjunct Europa FM

„Orice copil are dreptul la un Crăciun fericit. Aceasta este premiza de la care am plecat când am decis să ne implicăm în acest proiect. Intenţia noastră este aceea de a aduce bucuria pe chipurile copiilor care nu beneficiază, aşa cum este firesc, de căldura unei familii iubitoare”, Laszlo Diosi, Presedinte OTP Bank România.

Proiectul face parte dintr-o iniţiativă mai amplă a  SOS Satele Copiilor România, şi anume campania „Dăruieşte o poveste”, prin care organizaţia îşi propune să strângă fonduri pentru copiii aflaţi în satele SOS. Campania, organizată cu prilejul Crăciunului, se va desfăşura în perioada 1 şi 31 decembrie şi îl va avea ca susţinător pe ambasadorul FIFA-SOS Satele Copiilor, Gică Popescu.  Mai multe detalii pe www.sos-satelecopiilor.ro

Bucuresti, 18.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *