free download 78 travel guides written by experts

SOS Satele Copiilor Romania si Musat&Asociatii au organizat prima editie a Masquerade Charity Ball

Dna.Camelia Şucu a devenit Ambasador SOS Satele Copiilor România

Pentru a strânge fondurile necesare dotării noilor case din SOS Satul Copiilor Hemeiuş, judeţul Bacău, şi a reparării celor vechi, SOS Satele Copiilor România şi Muşat&Asociaţii au organizat sâmbătă, 9 aprilie 2011, la Palatul Bragadiru din Capitală, prima ediţie a Masquerade Charity Ball. Un moment special în cadrul evenimentului a fost investirea dnei.Camelia Şucu ca Ambasador SOS Satele Copiilor în România. Dl.Mihai Neguţ, preşedintele SOS Satele Copiilor România, a fost cel care i-a oferit Insigna SOS.

„Zâmbetele şi entuziasmul copiilor din Satul SOS Bucureşti împreună cu care am confecţionat felicitări de Crăciun, dragostea cu care îi privesc mamele sociale şi mândria care li se citeşte pe chip în momentul în care vorbesc despre „copiii lor”, precum şi rezultatele pe care le-au obţinut tinerii care au devenit adulţi independenţi, m-au convins de eficienţa programelor SOS Satele Copiilor România. Sprijinul asociaţiei este unul strategic, pe toată perioada de dezvoltare a copilului. În calitate de Ambasador, îmi propun să susţin demersurile SOS Satele Copiilor România de a oferi fiecărui copil şansa la o familie iubitoare, care să îl sprijine şi să-i ofere siguranţă”, a declarat dna.Camelia Şucu la primirea însemnelor.

Balul Mascat de Caritate a avut loc la iniţiativa Laurei Muşat, o tănără de 17 ani care s-a implicat activ în organizarea lui. Evenimentul a fost prezentat de Melania Medeleanu şi Mihai Călin. La eveniment au participat peste 100 de invitaţi din mediul cultural, de business sau din industria media.

“În numele SOS Satele Copiilor România, al copiilor şi al beneficiarilor noştri, al Ambasadorilor organizaţiei vreau să mulţumesc invitaţilor pentru prezenţă şi disponibilitate, iar sponsorilor şi partenerilor pentru susţinere. Cu siguranţă, începând din această seara, vom fi mai bogaţi pentru că vă avem alături pe dumneavoastră, mai noi sau mai vechi prieteni ai SOS. Împreună, vom putea dărui copiilor familia, speranţa şi zâmbetul pe care, fiecare dintre ei, le merită”, a declarat Mihai Neguţ, Preşedintele SOS Satele Copiilor România.

Pe parcursul evenimentului, invitaţii s-au bucurat de câteva momente artistice deosebite: o demonstraţie de balet susţinută de Robert şi Miruna, doi dintre copii din SOS Satele Copiilor Bucureşti, o prezentare de modă a creaţiilor Lenei Criveanu şi un moment muzical susţinut de trupa RedBlonde.

Dl.Gică Popescu, Ambasador FIFA pentru SOS Satele Copiilor România, a făcut o surpriză invitaţilor şi a oferit spre licitare un tricou al lui Lionel Messi, cunoscutul jucător de fotbal de la FC Barcelona. Tricoul a fost adjudecat de dna.Camelia Şucu. Lena Criveanu a susţinut cauza SOS Satele Copiilor România oferind spre licitaţie două din rochiile prezentate în cadrul evenimentului. De asemenea, au mai fost licitate obiecte de artă si bijuterii handmade. În total, în cadrul Masquerade Charity Ball, au fost strânşi 23.000 de euro.

Sponsorii evenimentului au fost Banca RBS, Florăria Iris, Tipografia Neico, Muşat&Asociaţii, Cristalex, Willmark, Pescariu Sports&Spa, BGS, Shakespeare School, partenerii: Teatrul Ion Creangă, ArtMark, DanArt, Palatul Bragadiru, Music Product, Elegant catering, iar partenerii media The One, Business Woman, BizLawyer, Agenţia de Presă Mondenă şi Manly.ro.

În acest moment, în SOS Satul Copiilor Hemeiuş trăiesc 20 copii cu mamele lor sociale în patru case de tip familial. Având în vedere numărul mare de copii care nu mai pot fi îngrijiţi de proprii părinţi, în 2010 SOS Satele Copiilor România a decis extinderea satului din Hemeius şi a demarat construcţia a încă două case. Cu fonduri interne, dar mai ales cu sprijinul sponsorilor, în luna mai a acestui an construcţia va fi finalizată.

Bucuresti, 11.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *