Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

SOS Satele Copiilor invita companiile sa se alature

campaniei sale de fundraising pentru copiii defavorizati
Felicitarile de Craciun sunt create de copiii de la SOS Satele Copiilor

În prag de sărbători, SOS Satele Copiilor România demarează campania de felicitări, parte a campaniei “Dăruieşte o poveste”. Organizaţia non-guvernamentală îşi propune să pună la dispoziţia companiilor un produs emoţional şi practic: felicitarea de sărbători purtatoare de mesaj social. Desenele de pe felicitări sunt făcute chiar de copiii care beneficiaza de sprijinul si ajutorul organizaţiei.

În schimbul unei donaţii sau a unei sponsorizări, pot fi achiziţionate şapte modele de felicitări, care pot fi personalizate. Prin gestul lor, companiile susţin fundatia în încercarea de a oferi sărbători fericite micuţilor defavorizaţi, de a le dărui o poveste fericită, propria lor Poveste de Crăciun.

Prima editie a campaniei de strangere de fonduri pentru Craciun prin vanzarea de felicitari a avut loc in 1997. În fiecare an, mai mult de 200 de companii de top din România aleg felicitările SOS ca mesager de sărbători pentru colaboratorii lor. In 2008, s-au vandut 54.000 de felicitari, iar suma obtinuta din donatii a fost de peste 73. 000 Euro.

SOS Satele Copiilor este un concept de îngrijire a copiilor în dificultate – copii fără familie sau care nu mai pot fi îngrijiţi de părinţii lor – într-un mediu familial, până când devin tineri independenţi şi autonomi.

Campania de felicitări de Crăciun a SOS Satele Copiilor România, se bucură de sprijinul pro-bono al agenţiei de publicitate DDB Bucharest, al agenţiei de PR Civitas Global România, afilită retelei internationale Ketchum, şi al agenţiei de web design Fishtank. Mulţumim colaboratorilor noştri pentru sprijinul acordat şi partenerilor nostri: The Investor, PR Wave, Cariere, Business Woman, Internet Corp, Borg Design.

Felicitarile SOS pot fi comandate la telefon: 021. 668.0090, prin fax: 021 6680072, email: felicitari@sos-satelecopiilor.ro sau direct online pe pagina web sos-satelecopiilor.ro/felicitari.

Bucuresti, 02.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *