free download 78 travel guides written by experts

SOS masina cu jucarii investeste in viitorul copiilor din centrele de plasament

SOS Satele Copiilor Romania  va invita  in data de 4 aprilie a.c, prin proiectul SOS Masina cu Jucarii, la un eveniment dedicat copiilor din 4 centre de plasament, ce se va desfasura in fata Palatului Mogosoaia.

Peste 150 de copii si tineri cu varste cuprinse in 4 si 20 ani, insotiti de 20 adulti vor participa timp de trei ore la jocuri de grup, concursuri, jocuri cu diferite materiale, jonglerie, ateliere de pictură, modelaj si confecţionare de jucării, organizate de echipa de 4 pedagogi sociali a proiectului SOS Masina cu Jucarii.
Copii vor avea astfel posibilitatea de a-si dezvolta imaginaţia, creativitatea si încrederea în sine, de a învăţa jocuri si de a lega noi prietenii, într-o atmosferă de sărbătoare.

Evenimentul are ca beneficiari copiii din centrele de plasament Pinocchio sector 3, Domnita Balasa si Robin Hood si apartamentele sociale din Sectorul 3.
 Initiativa a apartinut Asociatiei CARE, care a putut organiza prezenta celor 4 centre sociale la eveniment.

Prin acest eveniment, SOS Masina cu Jucarii investeste in viitorul copiilor, prin dezvoltarea abilitatilor lor de socializare.

“Este un eveniment cadou de Paste si, ce este interesant si  nou, este ca sunt si copiii si tineri implicate, ceea ce  va duce la stabilirea unor noi legaturi de prietenie, dar si ca o prietenie intre cele 4 centre de plasament care poate deveni in timp durabila si se poate dezvolta” Ioana Teodoru, Coordonatorul SOS Masina cu Jucarii

SOS Masina cu Jucarii este proiect al asociatiei SOS Satele Copiilor România, partenera a Fundatiei Vodafone România.

SOS  Satele Copiilor este o organizatie neguvernamentala care ocroteste  copii fara familie sau care nu mai pot fi ingrijiti, din diferite motive, de proprii parinti, intr-un mediu familial, pe termen lung, pana cand devin tineri independenti si autonomi.   

Asociatia desfasoara proiecte sociale de 19 ani in Romania si de 60 de ani in lume.

In Romania exista 14 proiecte ale asociatiei, cel de-al 15-lea urmand a-si deschide portile la Bacau anul acesta.

Bucuresti, 02.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *