free download 78 travel guides written by experts

Sorin Tranca reprezinta ADC*RO in juriul ADCE Awards 2009

"Trec printr-o mare incercare, pentru ca merg pentru prima oara la Barcelona, un oras despre care am auzit ca e minunat, ca sa stau in birou 12 ore pe zi, timp de 2 zile, la jurizare, reprezentand Romania si pe ADC Romania. Sper sa merite si sa am ce invata acolo" declara Sorin Tranca.

Editia ADCE Awards de anul acesta numara 860 de inscrieri din 19 tari europene in cele 22 categorii de concurs. Jurizarea se va desfasura in zilele de 12 si 13 iunie, iar castigatorii premiilor vor fi anuntati in cadrul ceremoniei de premiere ce va avea loc sambata, 13 iunie, in Barcelona. Lucrarile castigatoare vor putea fi vizualizate pe site-ul oficial ADCE, www.adceurope.org.

Art Directors Club Romania este asociatia profesionala a oamenilor de creatie din industria de publicitate din Romania (Directori de Creaţie, Art Directori, Copywriteri, Designeri, etc.), al carei obiectiv este acela de a promova si de a sustine standardele de calitate si integritate in domeniul comunicarii, pe plan intern si international. Din 2008, ADC*RO este afiliat la reteaua europeana a acestei organizatii de elita – Art Directors Club of Europe.

Bucuresti, 10.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *