free download 78 travel guides written by experts

Sorin Oprescu ii invita pe politicienii la carnatul gigant din Bucuresti

In direct la Radio InfoPro

„M-am gândit aşa: dacă politicienii n-au reuşit să ajungă în Guiness Book, poate ajung eu cu Bucureştiul, în sensul bun al cuvântului!” – primarul general al capitalei, Sorin Oprescu

După cum bine se ştie, sărbătorile de iarnă din acest an vor veni în capitală cu … recorduri mondiale: cel mai mare carnat si un tort gigant.
Municipalitatea, ajutată de sponsori, are de gând să pună pe masa publică cel mai lung cârnat din lume, de peste 2 kilometri. Invitat în direct la emisiunea „Expresul de România”, edilul-şef Sorin Oprescu le-a mărturisit cu zâmbetul pe buze celor doi DJ InfoPro, Ramon şi Ernest, că i-a invitat la cârnat pe toţi politicienii din România.

„Au reuşit să ajungă la ciolan, însă dvs. le daţi cârnatul” – l-a provocat Ramon, dar replica lui Oprescu a fost pe măsură: „important e că încap toţi … ”

Şi pentru că este şi medic primarul general al capitalei Sorin Oprescu a promis ca va avea grijă şi de sănătatea celor care vor mânca din cel mai lung cârnat din lume.
În schimb, tortul-gigant care va fi pregătit pe 28 decembrie în Piaţa Constituţiei (140 de metri) nu este recomandat persoanelor cu probleme legate de prezenţa zahărului în sânge…

În ceea ce-i priveşte pe cei 4.000 de Moşi Crăciuni care vor colinda prin Bucureşti, primarul general Sorin Oprescu a recunoscut nevinovat că nu a participat decât la casting-ul Crăciuniţelor, pentru că Moşii .. nu prea îl interesează.
„Expresul de Romania” este cea mai noua emisiune de la Radio Info Pro! Buna dispozitie, precum si cele mai haioase stiri sunt aruncate "in aer” in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 6 la 10. Responsabili: „feroviarii” Ramon Cotizo si Ernest Fazekas.

Bucuresti, 09.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *