free download 78 travel guides written by experts

Søren Kyhl se alatura Saxo Bank si va fi noul Chief Operating Officer al grupului

Saxo BankSaxo Bank, specialistul online pentru investiții și tranzacționare multi-asset, anunță numirea lui Søren Kyhl în funcția de Chief Operating Officer (COO) și membru în Management Board începând de la 1 ianuarie 2016. Numirea sa va consolida organizația și va eficientiza lanțul de valori digital și operațional al băncii.

În cadrul acestei funcții nou create, Søren Kyhl își va asuma responsabilitatea pentru operațiunile zilnice și executive, inclusiv supravegherea experienței digitale a băncii, marketing, știința datelor și Saxo Privatbank. El se alătură Saxo Bank cu o experiență semnificativă, de senior, în calitate de – cel mai recent – Șef al Tranzacțiilor Bancare și COO în C&I (Corporații și Instituții) la Danske Bank. Pe parcursul carierei sale de 13 ani la Danske Bank, Kyhl a condus în parteneriat pentru ca apoi să devină Șef Global Vânzări la Danske Markets și Șef Global Cercetare, Analiză Cantitativă și Dezvoltare Afaceri. Søren Kyhl, doctor în economie la Universitatea din Copenhaga, aduce, în noul său rol, o expertiză semnificativă și un puternic istoric al performanței care, împreună cu experiența sa unică din sectorul financiar, vor întări pe viitor atenția Saxo Bank asupra activității sale principale.

Într-o declarație comună, co-fondatorii și co-CEO Kim Fournais și Lars Seier Christensen au spus:

"Numirea lui Søren Kyhl va întări semnificativ organizația atât din punct de vedere al dezvoltării și eficienței digitale, cât și operaționale, acestea reprezentând prioritatea principală a Saxo Bank. Cu Søren Kyhl la bord, vom avea o echipă puternică ce va susține și va realiza ambițiile noastre de creștere continuă. Expertiza sa unică și experiența sa se vor dovedi neprețuite pe măsură ce vom continua să construim compania în era digitală.”

Søren Kyhl va fi și membru în Management Board, alături de cei doi CEO și fondatori Kim Fournais și Lars Seier Christensen și Steen Blaafalk, Group Chief Financial & Risk Officer.

Bucuresti, 05.08.2015

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *