free download 78 travel guides written by experts

Sore a facut o marturisire surprinzatoare: „As vrea sa fac parte din formatia Bere Gratis!”

Invitați, în aceastã dimineațã, la Europa FM, în emisiunea „Deșteptarea” cu Vlad Petreanu și George Zafiu, Mițã de la Bere Gratis și Sore au vorbit despre cum s-a nãscut piesa "Noapte caldã", pe care au lansat-o de curând.

Mițã a povestit cum a început colaborarea cu Sore: „Dupã ce am creionat piesa am zis cã acest refren trebuie cântat de o fatã. Am analizat. Fata este Sore. Am luat-o din prima, am zis cã Sore este vocea mãnușã pentru acest cântec și s-a demonstrat cã este așa.”

„Tu ai crescut cu muzica Bere Gratis, nu e dificil sã cânți cu ei?” a întrebat-o George pe Sore.

„Eu am fost extrem de emoționatã, a fost foarte dificil. Eram așa timoratã, îmi era rușine, mã adresam cu dumneavoastrã, pânã când Mițã mi-a zis cã știe cã eu am crescut cu muzica Bere Gratis, dar totuși e cazul sã ne tutuim”, a povestit Sore, râzând.

„A fost o experiențã foarte frumoasã, aș mai face încã trei piese cu Bere Gratis, aș face un album… aș fi în formația lor dacã s-ar putea!” a mãrturisit Sore.

Înregistrarea video a interviului, aici: //youtu.be/-nC3Pp1WFd0.

„Deșteptarea” cu Vlad Petreanu și George Zafiu se aude în fiecare dimineață, la Europa FM, de luni până vineri, de la 07:00 la 10:00.

Bucuresti, 16.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *