free download 78 travel guides written by experts

Sorana Cîrstea petrece ultimele zile înainte de Australian Open cu BMW Seria 4

Sorana Cîrstea a primit două modele BMW Seria 4 de la BMW Group Australia – un Coupe şi un Cabriolet pentru un weekend relaxat alături de prietenele din turneu.

Sorana Cîrstea este alături de marca BMW de mai bine de trei ani. În ultimii doi ani a fost autoarea unei reveiniri spectaculoase WTA, după o accidentare dificilă la umăr, revenind în top 100. Anul 2017 l-a încheiat pe poziţia 37, după un sezon puternic.

Sorana Cîrstea is testing BMW 4 Series Coupe before Australian Open

Pasionată de automobile şi experienţele pe circuit şi după o serie de experienţe alături de echipa BMW Driving Experince cu o gamă largă de modele şi traineri precum Claduiu David şi Silviu Toma, Sorana a primit de această deată două modele BMW Seria 4 pentru câteva momente de relxare înainte de Australian Open. Este vorba de BMW 430i (252 CP) Coupe Melbourne Red şi BMW 440i (326 CP) Cabriolet Estoril Blue pe care le poate testa alături de prietenele din turneu. Sunt două din cele mai elegante modele ale mărci, dar şi două automobile foarte dinamice cu acceleraţii de 6.4, respectiv 5.4 secunde.

Sorana o întâlneşte în primul meci pe Zarina Diyas, Kazacstan, iar meciul este programat pentru marţi, 16 ianuarie, de la 02:00 am.

Credit foto:Andrew Hobbs Photography, BMW Group Australia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *