metalshow

Sorana a părăsit Ferma vedetelor după o luptă dură cu Elena Lasconi

Sorana a luptat cu toate forțele până în ultimul moment, însă Elena a reușit să câștige două dintre cele trei probe ale duelului. Telespectatorii au putut urmări un duel plin de tensiune, dar și de umor, între două prietene, un duel care i-a ținut cu sufletul la gură și pe fermierii din gradenă. 

Ediția de ieri seară a fost urmărită de peste 1.4 milioane de telespectatori, la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 20:30 – 21:30. Cel mai urmărit minut al competiției, de la 21:26, a reunit peste 1.8 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audiență, obținând 7.4 puncte de rating și 19.2%.

„Sunt accidentată, dar la duel voi lupta. Și într-un picior voi lupta!”, „Din momentul acesta, eu lupt pentru fata mea, pentru că ea are încredere în mine și eu nu vreau să o dezamăgesc!” – acestea au fost devizele cu care Sorana și Elena au plecat către arena duelului.

Nea Rață a venit în control, iar inspecția nu le-a adus nimic în schimb fermierilor. Augustin, Ionuț și Mioara au plecat cu Nea Rață la mare pentru un scurt moment de distracție, însă s-au întors la timp pentru marele duel.

Odată intrate în arenă, Sorana și Elena au început să glumească: „Deci e probă în care câștigă cine vorbește mai mult!”, a constatat Paul amuzat. La prima probă, panoul cu potcoave, cele două au trebuit să găsească șapte potcoave ascunse în fân și să le pună pe panoul special amenajat. O probă foarte dificilă, care a ținut de noroc și care a pus la încercare răbdarea celor două dueliste, dar și rezistența fizică. Deși scorul a fost foarte strâns, cea care a reușit să găsească prima cele șapte potcoave norocoase și să câștige prima probă a fost Elena.

Cea de-a doua probă, răspunde și câștigi, a testat cunoștințele de fermieri ale celor două. Ele au trebuit să răspundă la întrebări din cartea fermei și fiecare a avut posibilitatea să anuleze un punct adversarei, răsturnându-și în cap o găleată cu un conținut surpriză. Prima care a avut curaj să facă acest lucru a fost Elena, răsturnându-și în cap o găleată plină cu alge. Scorul strâns a determinat-o și pe Sorana să își răstoarne în cap o găleată cu portocale, câștigând astfel cea de-a doua probă.

Cea de-a treia probă, laptele cu greutate, a fost și cea mai dificilă. Fiecare concurentă a avut o greutate legată de brâu. Cele două au avut provocarea de a umple trei borcane cu lapte dintr-o găleată, folosindu-se doar de un furtun. O probă dură și foarte solicitantă fizic, ce a creat isterie în tribună printre ceilalți fermieri. O probă de forță, rezistență și rapiditate, care a fost câștigată cu mult efort de Elena. La finalul probei, cele două adversare s-au îmbrățișat: „Ai grijă de fetele mele că vin după tine!”, i-a spus Sorana adversarei. Despărțirea acesteia de prietenele ei a adus multe lacrimi în arenă.

„Mă simt bine, mai luminată, mai frumoasă, mai dreaptă, cred! Am învățat foarte multe lucruri aici și sincer nu îți trebuie mult să fii fericit, să iubești și să fii iubit. Trebuie să ai totul în inimă!”, a declarat Sorana. Pierderea Soranei a afectat-o cel mai mult pe Lili, care a recunoscut: „Mi-a plecat un bun prieten de aici. Sunt într-un moment de vulnerabilitate. Era un om care mă ținea pe linia de plutire!”.

Rămași atât de puțini în fermă, cei cinci și-au dat seama că strategiile devin din ce în ce mai complicate, iar asul este în mâneca Soranei și în alegerea ei în numirea următorului fermier al săptămânii.

Saptămâna viitoare, luni, marți și miercuri, de la 20:30, presiunea va prinde contur. Dintre cei cinci, Paul, Vasile, Lili, Elena și Maria, unul va trebui să părăsească ferma. De ce surprize vor avea parte concurenții în săptămâna în care unele dorințe se împlinesc, dar și pe cine va lăsa Sorana fermierul săptămânii rămâne de văzut, numai la PRO TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *