metalshow

„Sora Jackie”, sezonul 7, din 29 mai

Sezonul 7 al serialului Sora Jackie începe, în premieră la DIVA, duminică, 29 mai, la ora 22:00. În fiecare duminică vor fi difuzate câte două episoade.

SORA JACKIE

SEZONUL 7


DESCRIERE

Al şaptelea şi ultimul sezon al serialului continuă povestea imediat după terminarea seriei cu numărul 6. La începutul sezonului, Jackie Peyton (Edie Falco) este arestată şi se chinuie, trecând printr-o detoxifiere supravegheată, într-o celulă. Arestată, abandonată de toţi cei apropiaţi, Jackie îşi pierde licenţa de asistentă medicală. Când este eliberată, angajează un avocat pentru a o ajuta să-şi păstreze locul de muncă de la All Saints. Din nefericire, nu-şi permite să-l plătească, aşa că recurge la vechile ei metode pentru a găsi o soluţie. Când revine la spital, Jackie o ia de la zero, în cadrul Programului de Diversiune, prin care i se interzice să atingă pacienţii şi medicamentele şi trebuie să facă teste zilnice de urină. Între timp, Coop (Peter Facinelli) se pregăteşte pentru ultima lui zi la All Saints şi este înlocuit de Dr. Bernard Prince (Tony Shalhoub), care surprinde pe toată lumea cu atitudinea lui: acesta crede serios în zicala „Trăieşte clipa”. Apoi Jackie descoperă că spitalul este vândut unei companii norvegiene care are de gând să îl închidă şi îşi raliază colegii în lupta pentru All Saints.

BIOGRAFIILE ACTORILOR

EDIE FALCO (Jackie Peyton)
EDIE FALCO a bătut numeroase recorduri când vine vorba despre premiile primite. Rolul asistentei medicale Jackie Peyton din „Sora Jackie” i-a adus un Emmy pentru „rol principal feminin în serial de comedie” şi a transformat-o în singura actriţă laureată cu Emmy atât pentru un serial dramatic, cât şi pentru unul comic. A bătut recordul Screen Actors Guild, cu a 20-a ei nominalizare: 12 pentru roluri individuale şi 8 pentru cele de grup. Când a primit Premiul Television Critics Association (TCA) pentru „realizări individuale într-un serial dramatic”, era prima dată în istoria TCA când o femeie lua acest premiu. Este binecunoscută publicului TV pentru rolurile ei în aclamatele seriale „Clanul Soprano”, „Oz – Închisoarea federală”, „Lege şi ordine” şi „Brigada omucideri”.
Pentru rolul din filmul „Cost of Living”, Falco a primit premiul Institutului de Film American pentru „rol feminin principal”. Rolul din „Legile gravitaţiei” i-a adus o nominalizare la Independent Spirit Award pentru „rol feminin principal”. Pe marele ecran, a mai jucat în: „Preţul libertăţii”, „Oraşul poliţiştilor”, „Trouble on the Corner”, „Viaţa lui Howard Stern”, „Hurricane”, „Layin’ Low”, „Timp de gândire”, „Funeralii”, „Dependenţa”, „Împuşcături pe Broadway”, „Încredere trădată”, „Dincolo de aparenţe”, „Ironia sorţii” şi a avut rolul principal în premiatul film „Judy Berlin”. Pentru rolul ei din filmul „Înapoi în Florida” (regizat de John Sayles), Falco a primit premii de la Los Angeles Film Critics Association şi New York Film Critics pentru „rol secundar feminin”. A mai jucat în „Secretele tăcerii”, „Cinci poveşti” şi „Tărâmul libertăţii”.

ADAM FERRARA (ofiţerul Frank Verelli)
ADAM FERRARA, actor şi comic de stand-up pe care „Entertainment Weekly” l-a caracterizat drept „extrem de amuzant”, l-a jucat cu mândrie pe Needles Nelson în serialul dramatic marca FX (nominalizat la Emmy) „Operaţiunea de salvare”. A mai apărut şi în „Desigur… poate că…” (alături de Ryan Reynolds şi Isla Fisher) şi în filmul de succes „Paul, mare poliţist la mall” (alături de Kevin James).
În afara rolului de gazdă al aclamatei emisiuni marca BBC, „Top Gear US”, Ferrara e celebru pentru turneele de comedie internaţionale. Dublu nominalizat la American Comedy Awards pentru numerele sale de stand-up, acesta apare în numeroase emisiuni TV ca „The Tonight Show With Jay Leno”, „Late Show With David Letterman”, „Late Night With Jimmy Fallon”, „The View” şi „Rachael Ray”. În emisiunea specială „Funny as Hell”, Ferrara şi-a dezvăluit pe scenă opiniile simpatice şi sincere despre familie, relaţii şi el însuşi.
Actorul şi-a început cariera TV în serialul NBC „Caroline in the City”. De atunci, a apărut în rol secundar în aclamatul serial ABC „Sticleţii” (în care mai juca şi Denis Leary) şi în roluri episodice în „Lege şi ordine” (la NBC), „Trăsniţii din Queens” (serial de succes marca CBS) şi „Betty cea urâtă” (la ABC). În timpul unei conferinţe de presă din cadrul Television Critics Association (TCA), Denis Leary a spus despre el: „Adam Ferrara este un comic extraordinar, dar acum mă calcă pe nervi pentru că a devenit un actor dramatic atât de bun.”

MACKENZIE ALADJEM (Fiona)
La numai 12 ani, MACKENZIE ALADJEM, a pus punct celui de-al cincilea sezon din serialul Sora Jackie, în care are un rol secundar. Mackenzie a crescut alături de echipa şi actorii talentaţi din serial şi cel mai mult îi place să se vadă cu actriţa care o joacă pe sora ei în serial, Ruby Jerins. Aladjem şi-a început cariera entertainment la 7 ani, când a fost distribuită în rolul lui Molly în piesa Annie (în cadrul National Broadway Tour). Printre filmele recente în care a jucat se numără Avocatul din limuzină şi Aşa-i la 40 de ani!, iar pe micul ecran a mai apărut în filmul Lifetime Of Two Minds, dar şi Parenthood, The Middle, All My Children şi Passions. Când nu apare în filme şi seriale, Aladjem cântă, dansează şi se joacă cu cei patru căţei ai săi, Charlie, Jackson, Lucy şi Lucky.

DOMINIC FUMUSA (Kevin Peyton)
DOMINIC FUMUSA a jucat, pe micul ecran, în „Daune şi interese”, „Totul despre sex”, „Clanul Soprano”, „Frăţia”, „Person of Interest”, „Cititorii de oase”, „Kings”, „NYPD Blue – Viaţă de poliţist”, „Un taxi numit dreptate” şi „Numerele”, dar şi în francizele „Lege şi ordine” şi „CSI”. Pe marele ecran, a jucat în filmele independente „Allegiance” (cu Aidan Quinn), „Mafia din Staten Island” (cu Ethan Hawke) şi „Helena FromThe Wedding”. Dar şi în „Management” (cu Jennifer Aniston şi Woody Harrelson), „This Is A Story About Ted and Alice” (cu Melissa Leo), „Dealbreaker” (scris şi regizat de Gwyneth Paltrow), „Puşi pe jar” (cu Burt Reynolds) şi „Guru – Profu’ de sex” (cu Heather Graham).

LAURA BENANTI (Mia)
LAURA BENANTI şi-a folosit talentele unice în comedii, drame şi muzicaluri de la 18 ani, când a făcut senzaţie pe Broadway. A primit un trofeu Drama Desk, unul al Outer Critics Circle şi o nominalizare la Tony pentru rolul ei principal din piesa de pe Broadway Women on the Verge of a Nervous Breakdown (de la Lincoln Center, unde a mai jucat în In the Next Room or The Vibrator Play – de Sarah Ruhl). Benanti a apărut în sitcomul NBC Go On, în care a jucat alături de Matthew Perry şi a apărut în serialul NBC The Playboy Club. Pe micul ecran, a mai apărut în Starved, Royal Pains, The Big C, Lege şi ordine: Brigada specială, Eli Stone, Sherlock Holmes şi Dr. Watson şi Life on Mars. Benanti mai apare în filmele Take the Lead şi Meskada. Recent a jucat în producţia live marca NBC The Sound of Music.

BETTY GILPIN (Dr. Carrie Roman)
BETTY GILPIN a jucat-o în 2012 pe Elizabeth în piesa de teatru a lui Sam Shepard, „Heartless”, la Teatrul Signature din New York. A debutat în producţii off-Broadway la Second Stage, cu „Good Boys” şi „True” (de Roberto Aguirre-Sacasa) şi a jucat la Roundabout Theatre Company (în piesa „The Language Archive”), la Second Stage (în piesa „Boys Life”, de Howard Korder) şi la Manhattan Theatre Club (în piesele „That Face” şi „We Live Here”). Pe micul şi marele ecran, a jucat în: „Soţia perfectă”, „Past Life”, „Poliţişti cu probleme”, „Possible Side Effects”, „Fringe”, „New Amsterdam”, „Lege şi ordine”, „Lege şi ordine: Intenţii criminale”, „Lege şi ordine: Brigada specială”, „Medium”, „Death in Love”, „The Northern Kingdom”, „Oraşul fantomelor” (cu Ricky Gervais) şi „Beach Pillows”. Are o diplomă de Arte Liberale de la Fordham College (din cadrul Lincoln Center) şi locuieşte la New York.

RUBY JERINS (Grace)
RUBY JERINS a jucat-o pe sora lui Robert Pattinson în filmul marca Summit „Aminteşte-ţi de mine”. În 2010, Jerins a fost colegă cu Leonardo DiCaprio în pelicula lui Martin Scorsese „Shutter Island”. A debutat pe marele ecran în filmul „The Wedding” (2001, alături de Jaid Barrymore şi Stephen C. Bradbury, în care era fetiţa care ducea florile la nuntă). Jerins a mai apărut şi episodic în seriale ca „Răpirea”, „Lege şi ordine”, „Guiding Light”, „As The World Turns”, „Şase destine” şi în emisiunea „Saturday Night Live”. Jerins este balerină profesionistă şi a avut un număr solo alături de Compania Teatrală de Balet American, în cadrul piesei „Les Sylphides”, la The Metropolitan Opera Theatre din Lincoln Center.

EVE BEST (Dr. Eleanor O’Hara)
Britanica EVE BEST a studiat actoria şi a fost nominalizată de două ori la un Premiu Tony: în 2007, pentur rolul lui Josie din „Moon for the Misbegotten” (în care a fost colegă cu Kevin Spacey) şi în 2008, pentru rolul lui Ruth din „The Homecoming”. Pe lângă nominalizarea la Tony, „Moon” i-a adus Premii Drama Desk şi Outer Critics Circle pentru „rol principal feminin”. A debutat pe scena teatrală londoneză alături de Jude Law, în „Tis Pity She’s a Whore”. Pe marele ecran, a apărut prima dată în „Discursul regelui” (film laureat cu Oscar, regizat de Tom Hooper, cu Colin Firth şi Geoffrey Rush, în care este Wallis Simpson, partenera personajului jucat de Guy Pearce) şi mai apare în „Someone You Love” (2014).

BOBBY CANNAVALE (Miguel Cruz)
BOBBY CANNAVALE a lucrat cu legendarul regizor Woody Allen pentru „Blue Jasmine” şi a mai apărut în „Roadie”, „Weakness”, „Win Win”, „Vieţi încrucişate” (care i-a adus Premiul Publicului la Sundance Film Festival şi o nominalizare la Premiile SAG), „Agenţii de rezervă”, „Paul, mare poliţist la mall”, „Brief Interviews with Hideous Men”, „Diminuarea aptitudinilor”, „Poporul Fast Food”, „Un ascultător în noapte”, „Avionul cu șerpi”, „Haven”, „Să dansăm?”, „Happy Endings”, „Romance & Cigarettes”, „Gloria”, „Colecţionarul de oase” şi „Washington Heights”.
Pe micul ecran, a apărut în numeroase seriale, ca „Imperiul din Atlantic City” (care i-a adus un Premiu Emmy), „Sora Jackie” (care i-a adus două nominalizări la Emmy), „O familie modernă”, „Will şi Grace” (care i-a adus un Premiu Emmy), „Sub pământ S.R.L.” şi „Cupid” (în care avea rolul principal).

PAUL SCHULZE (Eddie Walzer)
Paul Schulze a crescut în New York, tatăl său este preot Lutheran, iar mama lui administrator de facultate. Primul său film a fost Laws of Gravity, regizat de Nick Gomez. Deşi a apărut în multe seriale TV celebre ca invitat de onoare, mulţi îl recunosc după rolurile din serialul 24 (el este Ryan Chappelle) şi Father Phil Intintola din The Sopranos.
Multe din scenele lui Schulze în The Sopranos au fost filmate alături de Sora Jackie: Edie Falco.
Schulze a mai apărut în serialele: NYPD Blue, Frasier, Without A Trace, The West Wing, JAG, Law & Order, Numbers, CSI, CSI: NY, Cold Case, NCIS, The Closer, Mad Men, Boston Legal, CSI Miami și Criminal Minds.
Schulze a fost distribuit și în filmele Panic Room, Zodiac şi Rambo, cu Sylvester Stallone.

ANNA DEAVERE SMITH (Gloria Akalitus)
Anna Deavere Smith a apărut în filme, seriale şi pe scena de teatru. Este cunoscută mai ales ca Nancy McNally, din producţia NBC The West Wing. Totuşi, munca sa a fost concentrată în jurul teatrului. Smith a interpretat un rol în Twilight: Los Angeles pe Broadway și în alte orașe din SUA.
Smith a mai jucat în filmele The American President, The Human Stain, Dave and Rent, Rachel Getting Married (cu Anne Hathaway), în serialul CBS Presidio Med și în The Practice.

MORRIS CHESTNUT (Dr. Ike Prentiss)
Actorul MORRIS CHESTNUT a avut roluri principale în filme importante ca „Poartă-te ca o doamnă, gândeşte ca un bărbat”, „La bine şi la rău”, „Plan de joc” şi „Oamenii focului”. Născut în Cerritos (California), atleticul actor a făcut de mic sport şi a mers la facultatea Cal State din Los Angeles înainte de a se apuca de filme, în 1990, cu un rol minor în serialul „Freddy’s Nightmares”. După aceea, a urmat rolul memorabil al unui elev de liceu şi jucător de fotbal american Ricky Baker, în aclamatul film „Băieţii din cartier” (al regizorului John Singleton), care l-a transformat într-un nume cunoscut la Hollywood.
Pe marele ecran, a jucat în numeroase filme, ca „Peştera”, „Anaconda 2 – Goana după orhideea blestemată”, „Bascheţii fermecaţi”, „Ultimul samaritean”, „Sechestrati in tren”, „G.I. Jane”, „Afaceri neterminate”, „Fraţii”, „Breaking All the Rules”, „Tras pe sfoară”, „Joc în doi” şi „O vară neobişnuită”. Recent, Chestnut a jcuat în „Hoaţa de identitate” (cu Melissa McCarthy şi Jason Batemen), „Apel de urgenţă” (cu Halle Berry) şi „Kick-Ass 2” (cu Jim Carrey).

PETER FACINELLI (Dr. Fitch Cooper)
PETER FACINELLI a apărut recent pe marele ecran în rolul Dr. Carlisle Cullen în „Saga Amurg: Zori de zi – Partea II”, ultima din seria de cinci blockbustere ale francizei în cauză, bazată pe seria de romane bestseller ale lui Stephenie Meyer. Facinelli a mers la Bogota (Colombia) pentru a filma „Gallows Hill” şi a jucat recent în filmul independent „Freezer”, alături de Dylan McDermott. A mai apărut în „Băieţii din viaţa mea” (de Penny Marshall, cu Drew Barrymore), „Regele Scorpion” (cu Dwayne Johnson), dramedia „În căutarea Amandei” (cu Matthew Broderick), „Tentaţia” (cu Burt Reynolds şi Saffron Burroughs), thrillerul SF „Supernova” (cu James Spader şi Angela Bassett), „Marele boss” (cu Kevin Spacey şi Danny Devito), „Oraşul Dancer”, „Adolescente rebele” (cu Angelina Jolie) şi „Viaţă de liceu” (cu Jennifer Love Hewitt).
La TV, Facinelli a jucat un rol secundar important în premiatul thriller juridic marca FX „Daune şi interese” (în sezonul difuzat în 2007, cu Glenn Close), un rol secundar în premiatul serial HBO „Sub pământ S.R.L.” (pentru care a fost nominalizat, alături de restul distribuţiei, la un Premiu SAG) şi un rol principal în serialul „Fastlane: Cursa vieţii şi a morţii” (creat de regizorul McG, în 2003). Absolvent al Tisch School of the Arts (din cadrul Universităţii din New York), Facinelli îşi împarte timpul între New York şi Los Angeles.

MERRITT WEVER (Zoey Barkow)
MERRITT WEVER a absolvit Liceul de Muzică şi Artă LaGuardia. Rolul lui Zoey Barkow din serialul Sora Jackie i-a adus două nominalizări la Premiul Emmy® Award şi un trofeu pentru „cea mai bună actriţă secundară într-un serial de comedie” în 2013. Wever a apărut în filme ca Righteous Kill, Into The Wild, Michael Clayton, Neal Cassady, Twelve & Holding, A Hole in One, Season of Youth, Bringing Rain, Signs, Series 7: The Contenders, The Adventures of Sebastian Cole, Arresting Gena, Tough (pentru care a primit un premiu pentru „cea mai bună actriţă” la Festivalul de Film First Run), Greenberg, The Missing Person şi Tiny Furniture. Pe micul ecran, a jucat în New Girl, Studio 60 on The Sunset Strip, Conviction, 1/4 Life, NCIS, The Wire, Blue River, Something The Lord Made şi Soţia perfectă. A fost nominalizată la un Emmy în pentru „rol secundar feminin într-un serial de comedie” (Sora Jackie).

JULIE WHITE (Antoinette)
Născută şi crescută în Austin (Texas), Julie White a întârziat atât de des la ora de engleză în primul an de liceu, încât a primit două ore şi jumpătate de detenţie. Când a ajuns la faţa locului, a descoperit că profesorul ei de engleză organiza probe pentru piesa Guys and Dolls, cu elevii liceului. Acesta i-a spus că scapă de pedeapsă dacă acceptă să dea probă pentru un rol, ceea ce a şi făcut, câştigând rolul domnişoarei Adelaide. Astfel şi-a descoperit vocaţia şi de atunci este actriţă. Pe marele ecran, Julie a jucat recent în Lincoln (regia Steven Spielberg, alături de Daniel Day Lewis şi Sally Fields). A mai apărut în filme indie, ca Hello I Must Be Going, Inside Out, My Idiot Brother şi Killing Karma, şi filme de studio ca Transformers 1, 2 şi 3, Michael Clayton (cu George Clooney), The Astronaut Farmer (cu Billy Bob Thornton), Războiul lumilor (cu Tom Cruise), Slap Her…She’s French, Ce vor femeile (cu Mel Gibson) şi Say It Isn’t So.

CLYDE PHILLIPS – Producător executiv
Veteran în domeniul serialelor TV, CLYDE PHILLIPS are experienţă atât în domeniul producţiilor dramatice, cât şi în cel al comediei, ocupându-se de hitul postului SHOWTIME, „Dexter”, timp de patru ani. În plus, a creat „Get Real”, „Susan” şi „Parker Lewis Can’t Lose” şi a fost producător consultant al serialului „Pulsul oraşului”. Înainte de asta, Phillips a produs filme TV ca „Police Story” şi „Charles & Diana”. Phillips e şi un romancier de succes (scrie romane poliţiste), iar a patra lui carte („Unthinkable”) a fost publicată în 2013. Locuieşte în Wilton (Connecticut) şi în Martha’s Vineyard (Massachusetts).

RICHIE JACKSON – Producător executiv
RICHIE JACKSON e preşedintele firmei de management şi producţie „Jackson Group Entertainment”. A produs muzicalul „A Catered Affair” pe Broadway (laureat cu un Premiu Drama League, scris de Harvey Fierstein şi John Bucchino, regizat de John Doyle) şi filmul „Shortbus – O comedie exxxtremă” (scris şi regizat de John Cameron Mitchell). Jackson a produs şi aclamata piesă off-Broadway „This Wide Night” (cu Edie Falco).

SINOPSISURI EPISODICE

1. „Clean”
La începutul sezonului 7, Jackie e arestată şi se chinuie îngrozitor într-o celulă, după care este detoxifiată medicamentos. Jackie este eliberată din închisoare, dar constată că nimeni din jurul ei nu mai are încredere în ea. Spitalul se adaptează la viaţa fără Jackie. Jackie merge la un avocat, în încercarea de a-şi păstra locul de muncă, iar Carrie încearcă să păstreze secretă vestea legată de sarcina ei, dar Coop are planuri proprii.

2. „Deal”
Jackie vrea neapărat să revină la All Saints, ajutată de avocatul ei, dar nu îşi permite să-i plătească onorariul. Disperată să facă rost de bani, pentru a-l plăti, îşi foloseşte inventivitatea şi recurge la vechile ei metode pentru a găsi o soluţie: Jackie începe să vândă la amanet obiecte de valoare şi se apucă de vândut pastile. În paralel, Zoey nu primeşte deloc bine vestea că Jackie s-ar putea să revină la Urgenţe.

3. „Godfathering”
Jackie revine la All Saints, dar o ia de la 0 în cadrul Programului de Diversiune. Nu poate atinge pacienţii ori medicamentele şi trebuie să facă teste zilnice de urină. Dar în noua ei postură descoperă două secrete. În acelaşi timp, Zoey este pusă să o monitorizeze pe Jackie şi află ce s-a întâmplat cu aplicaţia ei pentru Master. Coop şi Dr. Roman află veşti proaste.

4. „Nice Ladies”
Jackie are în continuare probleme de adaptare la condiţiile impuse de lege în Programul de Diversiune. Akalitus nu o crede pe Jackie, care povesteşte că spitalul va fi vândut unei companii norvegiene; Carrie reacţionează într-o manieră surprinzătoare la cererea în căsătorie a lui Coop, iar asta îl determină să ia o decizie radicală; traficul ilegal al lui Jackie ia o turnură surprinzătoare, după ce aceasta are nevoie rapidă de bani.

5. „Coop Out”
Jackie provoacă probleme la locul de muncă, după ce îşi raliază colegii împotriva norvegienilor, dar eforturile îi sunt puse în pericol de o ofertă atractivă. În paralel, Coop se pregăteşte de ultima lui zi la All Saints, iar înlocuitorul lui, Dr. Bernard Prince (Tony Shalhoub), surprinde pe toată lumea cu atitudinea lui: acesta crede serios în zicala „Trăieşte clipa”.

6. „High Noon”
Jackie, Dr. Prince şi Akalitus sunt forţaţi să conducă Urgenţele fără asistente, după ce acestea (în frunte cu Zoey) protestează împotriva vinderii spitalului şi pleacă de la locul de muncă. În paralel, Jackie se luptă cu pofta de droguri, după ce tratează un pacient care este dependent de heroină.

7. „Are You With Me, Doctor Wu?”
Jackie este decisă să se opreacă din ilegalităţi şi îşi goleşte pentru ultima dată colecţia de pastile, alături de Eddie, şi în timp ce afacerea merge prost, relaţia lor ajunge la un nou nivel. În paralel, Zoey dă vina pe ea însăşi pentru moartea unui pacient, iar Carrie îi devine – surprinzător – aliat. Dr. Prince şi Akalitus se cunosc mai bine la prânz, când aceasta din urmă îi povesteşte ceva personal celui dintâi.

8. „Managed Care”
În timp ce spitalul începe să se pregătească de închidere şi intră în escrow cu norvegienii, Dr. Prince o roagă pe Jackie să-l ajute să convingă un pacient cu o tumoare cerebrală, de la Terapie Intensivă, că trebuie să lupte în continuare. Jackie află o informaţie tulburătoare despre Dr. Prince, iar Thor dezvăluie un secret sentimental.

9. „Serviam in Caritate”
Jackie şi Zoey pleacă într-o excursie neaşteptată, pentru a o ajuta pe Grace, care e blocată în Pennsylvania. Stresată de drumul lung, Zoey îşi varsă – în sfârşit – frustrările în faţa lui Jackie. În paralel, Dr. Prince încearcă să ajute cât mai mulţi pacienţi înainte de închiderea spitalului şi All Saints se umple de bolnavii din cartier.

10. „Jackie and the Wolf”
După ce ia fără să vrea pastile, Jackie trebuie să evite un test de urină şi află că audierea pentru reinstaurarea licenţei ei de asistentă va avea loc chiar în acea zi. Pe măsură ce se apropie ora audierii, Jackie se ceartă cu Zoey şi Akalitus. La audiere, Akalitus o atacă pe Jackie în faţa comisiei, iar avocatul lui Jackie intră în acţiune. Dr. Prince începe să aibă simptome. Eddie e luat la întrebări de firma lui de medicamente în legătură cu modul în care s-a comportat.

11. „Vigilante Jones”
Jackie poartă din nou halatul de asistentă şi trebuie să se descurce singură, după ce Dr. Prince pune viaţa unui pacient în pericol. Akalitus îşi ia liber o săptămână, după audiere. Eddie are probleme mari la locul de muncă, ceea ce îi pune în pericol şi poziţia lui Jackie la All Saints. Carrie e şi mai revoltată de Karlsen.

12. „I Say a Little Prayer”
Acesta este ultimul episod al serialului. Jackie aşteaptă să primească un post la Spitalul Bellevue şi e surprinsă de revenirea Dr. O’Hara. În paralel, All Saints începe să pună punct ultelor detalii în ultima zi de funcţionare. Jackie primeşte postul aşteptat şi o roagă pe Zoey să vină cu ea. O’Hara crede că Jackie e din nou dependentă. Eddie e înregistrat în timp ce încearcă să vândă pastile din „depozitul” Dr. Wu. Eddie îi spune lui Jackie că trebuie să-şi anuleze nunta, pentru că va face închisoare un an. Zoey refuză oferta lui Jackie. În ultiam seară, angajaţii spitalului organizează o petrecere de rămas-bun. Jackie merge la baie şi trage pe nas trei linii din heroina pe care a descoperit-o în geanta unui pacient, face supradoză şi cade în spital, soarta ei aflându-se sub semnul întrebării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *