free download 78 travel guides written by experts

Soprana Angela Gheorghiu si Orchestra simfonica a Filarmonicii “George Enescu” din Bucuresti

pe scena Royal Opera House Muscat/ Oman

La invitatia Royal Opera House Muscat, marea soprana Angela Gheorghiu concerteaza in capitala sultanatului Oman, miercuri, 25 aprilie a.c. Cunoscuta fiind buna colaborare a celebrei cantarete cu Orchestra simfonica a Filarmonicii „George Enescu" din Bucuresti si cu dirijorul Tiberiu Soare, Angela Gheorghiu a dorit ca, si de aceasta data , muzicienii români sa ii fie alaturi. Invitatia l-a inclus si pe tenorul Stefan Pop, una dintre cele mai apreciate voci ale momentului in viata muzicala internationala. In prima parte a serii se vor canta lucrari de George Enescu, Tiberiu Brediceanu, Gherase Dendrino, George Grigoriu iar dupa pauza, arii si duete din opere de Giacomo Puccini, Gaetano Donizetti, Giuseppe Verdi, Ruggero Leoncavallo.

Royal Opera House Muscat este cel mai important centru cultural artistic din tara gazda. A fost inaugurat in luna octombrie a anului 2011 cu o superproductie Turandot de Giacomo Puccni sub bagheta lui Placido Domingo. Construit la dorinta sultanului Qaboos edificiul de dimensiuni monumentale reflecta conceptia contemporana arhitecturala a Omanului. Capacitatea salii in care se va canta este de 1100 de locuri iar scena si instalatiile de sunet si lumina sunt conforme celor mai inalte standarde ale tehnologiei de astazi.

Este primul turneu al instrumentistilor români in sultanatul Oman, una dintre cele mai bogate state ale lumii.

Sponsori: ING Bank, Volksbank, Lions Club, Apanova, BRD, Dacia, Savana
Parteneri: Art Line, Editura Anima, Art Act Magazine
Parteneri media: Bucharest Herald, TVR Cultural, Sapte Seri, LiterNet, Observator Cultural, Radio Romania Cultural, Radio Romania Muzical, Autoexpert, Yachtexpert, Allgemeine Deutsche Zeitung, Port.ro, Cronica Romana, SiSC, ArtClue, Salut Bucureşti, Senso TV

Bucuresti, 24.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *