free download 78 travel guides written by experts

Soprana Andreea Lory s-a inscris in Partidul Conservator

Prim-solista Operei de Stat din Budapesta, soprana Andreea Lory, s-a înscris în Partidul Conservator.

Invitaţia i-a fost făcută de senatorul dr. Radu Terinte, cel care de altfel a avut şi iniţiativa realizării săptămâna trecută a unui recital gratuit pentru ieşeni susţinut de Andreea Lory pe scena Filarmonicii din Iaşi. „Am decis să intru în acest partid pentru că am mare încredere în senatorul dr. Radu Terinte. Sper ca revenirea mea la Iaşi după 15 ani să fi pus bazele unei colaborări mai ample pe care mi-o doresc cu lumea culturală ieşeană şi să îmi ofere şansa pentru o implicare mai mare în viaţa publică a cetăţii, din postura de membru al Partidului Conservator.” – a declarat doamna Lory.

„Mă bucur foarte mult că oameni de certă valoare din diverse domenii decid să ni se alăture. Este poate un semn că ceea ce încercăm să realizăm aici, la Iaşi, se bucură de recunoaştere publică. Venirea sopranei Andreea Lory în rândurile noastre ne onorează, cu atât mai mult cu cât domnia sa a făcut în concertul susţinut la Iaşi dovada că este una din marile voci ale Operei româneşti şi internaţionale. ” – afirmă senatorul dr. Radu Terinte.

Soprana Andreea Lory este fiica cunoscutului artist liric ieşean Ştefan Lory, a făcut Conservatorul la Iaşi şi a plecat din România în urmă cu peste 17 ani. A câştigat numeroase competiţii internaţionale şi a cântat o perioadă alături de marele tenor Luciano Pavarotti. La concertul susţinut la Filarmonica din Iaşi în 25 septembrie au fost prezenţi 400 de ieşeni.

Bucuresti, 2.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *