free download 78 travel guides written by experts

Sophia extinde rețeaua de magazine cu a 23-a reprezentanță inaugurată la Constanța

Sophia Home Decoration, specializată în colecții de perdele și draperii, este o firmă 100% românească înființată în urmă cu 13 ani. A reușit în această perioadă să ajungă la o rețea de 23 de magazine în întreaga țară. Cel mai nou a fost inaugurat în sistem franciză la începutul acestei luni în Constanța. Astfel, compania a ajuns la un număr total de șapte reprezentanțe proprii și 16 francize.

„Ne bucurăm să vedem că ritmul nostru de creștere este unul alert. Acest fapt ne motivează și ne dă încredere să continuăm cu și mai multă pasiune. Acest magazin proaspăt deschis în Constanța este încă o confirmare a muncii noastre de zi cu zi și a efortului pe care îl depunem să venim în întâmpinarea cât mai multor clienți. Aici este o piață în plină dezvoltare, cu un potențial deosebit, iar parteneriatul nostru este de bun augur” a declarat Anamaria Ștefan, fondatoarea Magazinelor Sophia.

Sophia, magazin Consta

Evenimentul de inaugurare a reunit 22 de pasionați ai domeniului amenajărilor interioare. Cu această ocazie au fost prezentate și colecțiile noi de perdele și draperii lansate la târgul internațional „Salone del Mobile” de la Milano: Jodhpur, Valparaiso, Santiago, Bali, Moscow, Mumbai, Lisabona, Oslo, Mykonos, Barcelona.

La inaugurarea magazinului a fost prezent și Cătălin Venteniuc, Director Francize, care a susținut deschiderea acestui nou punct de lucru. „Deși vin din domeniul tehnic, am ajuns să lucrez în domeniul perdelelor și al draperiilor și să îndrăgesc tot mai mult acest sector de activitate. În domnul Nadin Acmola, managerul francizei, am găsit un partener de încredere și îmi doresc să dezvoltăm împreună această afacere. Mă refer aici în special la contactul cu membrii întregii francize și la extinderea rețelei. Am început chiar de luna aceasta, prin acest partener nou în Constanța“ a afirmat acesta.

Până la finalul lunii septembrie, Sophia plănuiește să deschidă alte două magazine, în Buzău și Oradea. Iar pentru anul acesta, compania estimează o cifră de afaceri de 2,8 milioane de euro, în creștere cu 600.000 de euro față de anul precedent.

Cu o tradiție de peste un deceniu pe piața din România, Sophia s-a orientat și spre piața din afară. În acest sens, compania va fi prezentă în perioada 8 – 12 septembrie la un târg de profil de la Paris, Maison&Objet. Apoi, din 13 septembrie, Sophia va fi expozant la târgul de decorațiuni interioare organizat la Romexpo, BIFE SIM 2017.

Despre Sophia Home Decoration România

Sophia Home Decoration România este o companie înființată în anul 2004, care oferă o paletă largă de colecții de perdele și draperii, dar și servicii de consiliere gratuită pentru amenajare interioară, confecționare în atelierele proprii, personalizare materiale prin imprimare sau broderie. În prezent, Sophia Home Decoration deține o rețea de magazine extinsă în întreaga țară, în orașele: București, Cluj, Iași, Constanța, Bacău, Bistrița, Vaslui, Negrești-Oaș, Ploiești, Târgu Mureș, Pașcani, Brăila, Vatra Dornei, Rădăuți și Alba Iulia. De asemenea, compania are prin magazinele proprii un număr de 75 de angajați.

În cei 13 ani de activitate, compania și-a consolidat și poziția de furnizor pentru industria HoReCa. Are un portofoliu impresionant de lucrări în peste 80 de hoteluri și pensiuni, 100 restaurante și cafenele, teatre și muzee: Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Iași, Palatul „Alexandru Ioan Cuza” Ruginoasa, Muzeul Unirii Iași și peste 6.000 de reședințe private.

Cele mai noi colecții pot fi urmărite pe pagina de Facebook sau accesând magazinul online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *